Do očí sa jej nepozeral nik: Rita Ora predviedla obnažený dekolt v priehľadnom modeli. Keď si sadla, prešiel ju smiech...

Hoci Francúzsko zachvátili protesty a nepokoje, program parížskeho týždňa módy haute couture to zatiaľ nenarušilo.

04.07.2023 00:00
Rita Ora Foto:
Britská speváčka Rita Ora sa na módnej šou značky Alaia Haute Couture v Paríži objavila v priehľadnom modeli. Usadili ju vedľa najmocnejšej ženy módy - šéfredaktorky Vogue Anny Wintourovej.
debata (6)

V nedeľu odštartoval prehliadkou módneho ateliéru Alaia, ktorý je lákadlom pre množstvo známych hviezd. Jednou z nich bola aj britská speváčka a herečka Rita Ora.

Topmodelka Daniela Peštová v kreácii Jamamme. Čítajte viac Móda z Varov: Peštová uchvátila, Dara Rolins aj Plodková odhalili štíhly driek. A model najodvážnejší? Má ho na svedomí táto Češka

Príťažlivá hviezda nezostala nič dlžná svojej povesti dámy, ktorá vie a často veľmi zámerne túži provokovať. Tridsaťdvaročná Rita sa pred objektívmi v centre Paríža objavila v priehľadnom čipkovanom modeli šiat, pod ktorými mala oblečené len jednoduché čierne nohavičky s vysokým pásom.

Britská speváčka Rita Ora sa na módnej šou...
Britská speváčka Rita Ora sa na módnej šou...
+9Britská speváčka Rita Ora sa na módnej šou...

Zvyšok jej kriviek, ktoré si udržiava vo forme tvrdým pravidelným tréningom, však zostal na očiach. A platilo to aj pre obsah dekoltu, ktorý sa rozhodla Ora predvádzať bez podprsenky. (Hviezda má podobných outfitov na konte niekoľko už z minulosti, viac ich nájdete v galérii)

zväčšiť Speváčka Rita Ora na archívnom zábere z párty v... Foto: Profimedia
Rita Ora Speváčka Rita Ora na archívnom zábere z párty v Los Angeles, kde oslavovala 10 rokov svojej hudobnej kariéry.

Ako informovali európske médiá, speváčku následne usadili do prvého radu, pričom po jej boku organizátori umiestnili aj jednu z najmocnejších osobností planéty (aspoň, čo sa sveta módy týka). Reč je o šéfredaktorke magazínu Vogue Anne Wintourovej, ktorá má povesť nekompromisnej a často veľmi tvrdej dámy (vďaka za to aj filmu Diabol nosí Pradu).

Ktohovie, ako Wintour reagovala na outfit svojej spolusediacej. Niežeby sa na stránkach módnika občas neobjavili nejaké sexi zábery, ale od chvíle, čo sa Anna Wintour stala jeho šéfkou, obsah americkej mutácie nie je až taký provokatívny či kontroverzný ako napríklad v prípade talianskej alebo francúzskej mutácie magazínu. Možno si teda Rita Ora následne hovorila, či nebolo lepšie obliecť si niečo o kúsok zahaľujúcejšie.

Na druhej strane, samotná prehliadka módneho ateliéru pracovala s efektom priehľadnosti na väčšine modelov a modelky sa predvádzali pred hosťami z celého sveta v priehľadných textúrach, materiáloch ako tyl, ale aj latex či guma. Viac si pozrite vo videu nižšie.

Baz Luhrmann a šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour Čítajte viac Šéfka módnej biblie poriadne prekvapila. K americkému prezidentovi si obliekla 40 rokov staré šaty!

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #haute couture #Anna Wintour #Alaia

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...