Americký sen?! Kardashianka na titulke ukázala holé pozadie, tomuto záberu sa nedá uniknúť

Šok, obdiv, údiv alebo nadšenie? Zmiešané reakcie sprevádza najnovší záber slávnej americkej celebrity. Jedno je však isté... O najnovšom rozhovore a fotografiách Kim Kardashianovej pre magazín Interview hovorí "celý" svet.

07.09.2022 07:36
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Interview Magazine (@interviewmag)

Ak ste si v utorok otvorili sociálnu sieť Instagram či Twitter, len sotva ste unikli tomu, aby na vás nevyskočil „holý zadok“ jednej z najslávnejších žien planéty – americkej celebrity, internetovej a televíznej ikony, no tiež podnikateľky Kim Kardashianovej.

Štyridsaťjedenročná matka štyroch detí sa nechala nafotiť pre renomovaný časopis Interview, pričom fotografka Nadia Lee Cohen spoločne so štylistom Melom Ottenbergom vytvorili sériu naozaj neprehliadnuteľných fotografií.

zväčšiť Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka... Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia
Kim Kardashian Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka Kim Kardashian v centre New Yorku predvádzala superštíhly driek.

Na samotnej titulnej strane Kardashian pózuje v džínsovo-koženom komplete Bottega Veneta. Pozornosť však upúta najmä fakt, že nohavice má stiahnuté a do objektívu otáča svoje slávne pozadie. To zostáva obnažené a ešte viac ho zvýrazňujú takzvané „jockstrap“ – pánska bielizeň, ktorú nosia zvyčajne hráči amerického futbalu, no obľúbená je aj v gay komunite.

Kim Kardashian Čítajte viac Trúchliť? To nemá v pláne! Kardashianka je pripravená znovu randiť, chcela by...

Okrem samotného odhalenia, ktoré sa ocitlo priamo na titulnej strane magazínu s rozhovormi známych osobností zo sveta filmu, hudby, módy či umenia, púta pozornosť aj vizáž Američanky. Kardashianovej obočie zosvetlili na takmer platinový blond odtieň a na hlave má parochňu z podobného odtieňu blond. Líčenie a úpravu však niektorí užívatelia na internete prirovnávajú k estetike „drag queens“ – teda mužských performerov, ktorí sa upravujú a obliekajú ako ženy a zabávajú publikum v nočných kluboch či na televíznych obrazovkách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Interview Magazine (@interviewmag)

Napriek tomu, že titulná strana môže pôsobiť na niekoho prvoplánovo a vulgárne, Kardashianovej slová v rozhovore neobchádzajú ani politickú situáciu v rodnej Amerike či napríklad klimatickú zmenu. „Vidieť, ako ďaleko naša krajina pokročila, a potom sa pozerať na to, ako sa vracia späť – je naozaj strašidelné vnímať, že homosexuálne manželstvá sú ohrozené. Ak môže súd rozhodnúť o tom, čo žena robí so svojím telom, potom ohrozuje aj proces, keď má žena deti prostredníctvom náhradného materstva a veci, ktorými som si prešla. Vždy som verila, že ľudia by mali žiť svoj život presne tak, ako chcú, takže je naozaj strašidelné vidieť, ako sa toto všetko deje,“ komentovala Kardashian.

Kim Kardashian Čítajte viac Splnil sa jej sen! Do bikín na obálke šla aj Kardashianka. Výsledok? Dychberúci...

Na margo klimatickej zmeny však uviedla, že sa jej zdá, že to občas s obavami preháňame. „Verím v klimatickú zmenu a verím, že čokoľvek môže pomôcť. Ale tiež verím, že je potrebné byť realistický a myslím si, že niekedy je na tejto planéte priveľa strachu a obáv a môže byť naozaj desivé žiť svoj život so všetkými tými úzkosťami."

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Kim Kardashian #holý zadok #klimatická zmena #Interview

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...