Trúchliť? To nemá v pláne! Kardashianka je pripravená znovu randiť, chcela by...

Len pár týždňov uplynulo od správ o rozchode ostrosledovanej dvojice Kim Kardashian a Pete Davidson. Zdá sa však, že slávna internetová celebrita neplánuje dlho zostať sama.

25.08.2022 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian na zábere z apríla 2022.
debata

Ako píše portál ENews!, údajne sa už mama štyroch detí začala zamýšľať nad tým, kto by mohol byť jej nový partner. „Rieši to s kamarátmi. Pýta sa ich, s kým by mala začať randiť,“ napísal portál, ktorý tiež dodáva, že podľa zdrojov z Kardashianovej okolia má 41-ročná hviezda možností viac ako dosť. „Jej priatelia sa ju stále snažia dať s niekým dokopy. Je to maratón dohadzovania,“ komentoval vraj informátor.

Kim Kardashian a jej dcérka North West Čítajte viac Kardashianka sa zahrala na Madonnu z divokých 90-tych... na obnažený dekolt si však netrúfla

Hrdinka rodinnej reality-šou a jedna z najvýraznejších influenceriek súčasnosti vraj už má aj jasnú predstavu o tom, aký by mal jej ďalší partner byť. „Vyjadrila sa, že by chcela niekoho staršieho, ale musí to byť správna osoba, človek, ktorý rozumie jej životu. Nechce robiť kompromisy v rámci vlastnej slobody,“ píše tiež portál.

zväčšiť Kim Kardashian a Pete Davidson spoločne na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian a Pete Davidson Kim Kardashian a Pete Davidson spoločne na akcii MET Gala v máji 2022.

S hercom a komikom Petom Davidsonom, ktorý je od nej mladší o trinásť rokov, tvorila Kim Kardashian pár zhruba deväť mesiacov. Dvojica sa spoločne objavila aj na jednej z najvelkolepejších udalostí roka – akcii MET Gala, kde si internetová diva obliekla archívny model šiat po Marilyn Monroe. To vyvolalo množstvo kritiky, ale aj mediálneho rozruchu.

Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka...
Televízna celebrita a podnikateľka Kim...
+6Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v...

Rovnako však rozruch patril ich vzťahu, ktorý tiež poznačili vyjadrenia Kardashianovej bývalého manžela – rapera Kanye Westa. Ten nedávno pobúril časť verejnosti aj po tom, čo sa objavili správy o rozchode dvojice. Na sociálnej sieti totiž zverejnil imaginárnu koláž s titulkom na prednej strane novín o tom, že „Sketa Davidson je mŕtva“. Komik a herec Davidson pritom v minulosti priznal, že bojoval s depresiami aj samovražednými myšlienkami. Po rozchode údajne začal navštevovať terapeuta, aby zvládol prekonať náročné obdobie.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #partner #Kim Kardashian #Pete Davidson

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...