Sklonená hlava, pohľad upretý nikam! Charlene konečne na verejnosti, ale... Rodinné šťastie vyzerá inak

Pravda | 02.05.2022 13:08
charlene Foto:
Princ Albert a kňažná Charlene počas pretekov E-Prix v Monaku.
Monacká princezná Charlene sa počas víkendu po dlhom čase ukázala po boku manžela na verejnosti. Práve na tento okamih obyvatelia kniežatstva čakali dlhé mesiace.

S manželom, princom Albertom (64) a dvojčatami Jacquesom a Gabriellou (7), sa zúčastnila športového podujatia, majstrovstiev sveta FIA Formuly E v Monaku. Rodina spoločne sledovala preteky, v ktorých jazdia výlučne elektricky poháňané autá. Následne odovzdali ceny víťazom pretekov.

Kto však očakával usmiatu Charlene, z ktorej by sršala dobrá nálada, zostal sklamaný. Princezná sa síce občas na pódiu pousmiala, väčšinu času však pohľad upierala do zeme a pôsobila neprítomne, ako píšu francúzske médiá.

albert Čítajte viac Náhoda? Princ Albert zavítal na návštevu Talianska! Charlene chýbala, Albertova ex sa objavila v Ríme

Na sebe mala šedý kostým, blond vlasy mali ultra krátky zostrih a tvár jej pokrýval mejkap. Počas podujatia objímala svoju dcéru, občas zatlieskala či prehovorila zopár viet s manželom stojacim pri nej.

Princezná Charlene Čítajte viac Charlene sa v monackom paláci dlho neohriala! Jej kroky smerovali na miesto, ktoré milovala aj kňažná Grace

V marci, ako informoval kráľovský palác, Charlene opustila kliniku vo Švajčiarsku, kde sa zotavovala. Následne sa však v kniežacom paláci nezdržiava. Princezná Charlene sa po svojom návrate z liečenia zotavovala v súkromí, jej kroky smerovali do vidieckeho domu monackej rodiny Roc Agel, Grimaldiovskej usadlosti vo francúzskej obci Peille, ktorá sa nachádza nad kniežatstvom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ