Korunováciu pretrpel, ona mu vracia úsmev do tváre: Úchvatná Meghan v zlate očarila, Harry pri nej ako zaľúbený školák

Pravda | 17.05.2023 07:10
Meghan Markle Foto:
Meghan Markle v zlatých šatách Johanna Ortiz na vyhlásení cien Women of Vision Awards v New Yorku. Za ňou kráča jej mama Doria Ragland.
Záplava fanúšikov, ale aj reportérov a paparazzov sa v utorok večer v New Yorku dočkala vystúpenia páru, ktorý sa na verejnosti objavuje len sporadicky. Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle boli v meste.

Dôvodom návštevy Veľkého jablka bolo vyhlásenie cien Ms. Foundation Women of Vision Awards, na ktorom ocenili práve pôvabnú manželku britského princa. Meghan Markle dorazila v zlatých šatách Johanna Ortiz a s radostným úsmevom na perách, manžel Harry bol tentoraz jej oporou a garde, pridala sa aj jej mama Doria Ragland.

Britain Coronation Čítajte viac Odvezte ma na letisko, prosím! Princ Harry po korunovácii nasadil úsmev od ucha k uchu a odfrčal za synom

Markleovú ocenili za „jej globálne presadzovanie posilnenia postavenia žien a dievčat“, okrem nej medzi ďalšími laureátkami boli dámy ako Wanda Irving, Kimberly Inez McGuire, Olivia Julianna či obhajkyňa LGBTQ+ Rebekah Brueshoff. Samozrejme, najviac mediálneho záujmu vyvolala najmä niekdajšia vojvodkyňa zo Sussexu.

Meghan Markle v zlatých šatách Johanna Ortiz na...
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
+2Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

Pri paparazzovských záberoch z utorňajšieho večera sa však okrem Markleovej pôvabov dal zachytiť ešte jeden fakt. Spokojnosť a šťastie v tvári jej manžela a otca jej dvoch detí – princa Harryho. Zdá sa, že odídený člen britskej kráľovskej rodiny sa práve po boku manželky cíti najšťastnejšie.

zväčšiť Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle... Foto: Profimedia
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle odchádzajú z vyhlásenia cien The Ms. Foundation Women of Vision Awards v New Yorku.

Pravdepodobne pre Harryho nebolo jednoduché absolvovať akt korunovácie jeho otca, kráľa Karola III., na ktorom sa princ zúčastnil bez rodiny. Hneď v sobotu 6. mája, pár minút po tom, ako sa korunovácia skončila, sadol na lietadlo a odletel za rodinou.

Princ Harry Čítajte viac Sám ako prst... vystrúhal úsmev, ale momentky princa Harryho z korunovácie pôsobia smutne. S bratom sa minuli

Podľa zdrojov z jeho okolia je práve Meghan jeho najväčšou oporou, bútľavou vŕbou a pomáha mu zvládať náročné chvíle v rámci rodiny a konfliktov, ktoré v nej panujú. Treba však tiež dodať, že princ Harry a jeho polovička v nich nie sú úplne nevinne.

Kráľ Karol III. odchádza z Westminister Abbey.
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla zdravia...
Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ