Toto je obrovský šok: Patrili medzi najstabilnejšie páry Hollywoodu, teraz hlásia koniec... po 27 rokoch manželstva

Pravda | 16.09.2023 07:45
Poriadne prekvapenie a možno pre niekoho aj stratu ilúzií znamenajú nové správy z Hollywoodu týkajúce sa známeho páru.
zväčšiť Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness. Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness.

Reč je o hercovi Hughovi Jackmanovi a jeho manželke Deborah-Lee Furnessovej, ktorí sa radili medzi najstabilnejšie páry v šoubiznise. Aj napriek trinásťročnému vekovému rozdielu medzi dvojicou, pričom Deborah je tá staršia, tvorili pár bezmála tri dekády. To sa však teraz zmenilo. Manželia vydali spoločné vyhlásenie.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Toľko lásky a nežnosti v jednom zábere? Oslávenec Harry s manželkou Meghan sa od seba neodtrhli a fanúšikovia... boli dojatí

„Boli sme požehnaní, že sme spolu mohli zdieľať takmer tri desaťročia ako manžel a manželka v nádhernom, milujúcom manželstve,“ citoval vyhlásenie prominentnej dvojice magazín People. „Naša cesta sa teraz mení a rozhodli sme sa oddeliť, aby sme mohli rásť individuálne,“ uviedli tiež partneri.

Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness v Benátkach. Spoločne vychovávajú dve adoptívne deti.

Hollywoodsky herec a jeho manželka tiež informovali, že toto vyjadrenie bude jediné, aké plánujú k udalostiam vo svojom súkromí urobiť a požiadali médiá o rešpektovanie súkromia a úctu v novej kapitole ich životov.

Sienna Miller Čítajte viac Krajšiu oslavu materstva ste dlho nevideli: Slávna kráska odhalila bruško v haute couture. Sienna, vyzeráš božsky...

Hugh a Deborra-Lee sa zosobášili pred 27 rokmi 11. apríla 1996 po tom, čo sa rok predtým stretli pri natáčaní austrálskeho televízneho seriálu Corelli. Dvojica má dve deti – 23-ročného syna Oscara a 18-ročnú Avu. Obe deti si adoptovali.

Pozrite si tiež: Galéria lásky princa Harryho a Meghan v Nemecku
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sa...
+9Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ