Obe si zahrali slávnu Dianu, no nemôžu byť rozdielnejšie: Blondínka Debicki ako nežná víla, jej kolegyňa s vlasmi na ježka

Zdeno Gáfrik | 08.12.2023 09:30
Rola zosnulej princeznej Diany, milovanej členky britskej kráľovskej rodiny, im priniesla poriadnu dávku pozornosti divákov, ale aj médií. Nechýbali ani na utorňajšej premiére finále Koruny.
Herečka Elizabeth Debicki, ktorá stvárnila... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Elizabeth Debicki Herečka Elizabeth Debicki, ktorá stvárnila princeznú Dianu, na premiére finále seriálu Koruna. V kreácii Christian Dior Haute Couture.

Seriál z produkcie Netflixu sa dočkal svojho úplného záveru a v Londýne sa pri tej príležitosti stretli viaceré hviezdy doterajších sérií. Nechýbali medzi nimi ani predstaviteľky zosnulej Diany – herečky Elizabeth Debicki a Emma Corrin.

Britain The Crown Finale Red Carpet Čítajte viac Seriálová Kate žiarila na premiére, skutočná princezná v paláci: Keď sa objavili tieto zábery, bolo jasné, ktorá si získala Britov viac...

Obe dámy si za svoje výkony pred kamerou vyslúžili nadšené ovácie kritikov aj fanúšikov. V civile však so slávnou „princeznou sŕdc“ nemajú toho veľa spoločného. A zároveň platia veľké štýlové rozdiely aj medzi nimi samotnými.

Herečka Gillian Anderson na slávnostnej...
Herečka Elizabeth Debicki, ktorá stvárnila...
+19Herec Dominic West pózuje fotografom na...

Austrálska rodáčka Debicki, ktorá má na konte aj úlohy v projektoch ako Strážcovia galaxie či Veľký Gatsby, sa objavila na červenom koberci v trblietavej kreácii Christian Dior Haute Couture. Luxusný model šiat, na ktorých každá trblietka bola našívaná ručne a ktoré pôsobili ako biely rubáš, doplnili jej dlhé plavé kadere a pôvabná tvár. Debicki, jedna z najvyšších herečiek Hollywoodu, vyzerala ako nežná víla a právom sa okolo nej krútili aj prítomní fotografi.

Herečka Emma Corrin, ktorá stvárnila princeznú... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Emma Corrin Herečka Emma Corrin, ktorá stvárnila princeznú Dianu, prišla v kreácii Miu Miu.

Pozornosti sa však výdatnou mierou ušlo aj Emme Corrinovej – britskej rodáčke a hviezde, ktorá stvárnila princeznú Dianu ešte pred austrálskou kolegyňou. Dvadsaťsedemročná herečka prekvapila netradičnou kombináciou smokingového saka, pod ktorým mala oblečenú len priehľadnú tubovú sukňu až po zem. Model z dielne Miu Miu, doplnili ešte výrazné čierne podkolienky obuté do lodičiek a tylové rukavičky.

Rami Malek a herečka Emma Corrin Čítajte viac Freddie Mercury z oscarového hitu ukázal novú lásku: Britskú krásku vymenil za... počkať, veď to je princezná Diana

Originálny vzhľad však v prípade Corrinovej podčiarkoval najmä účes. Herečka je už totiž nejaký čas ostrihaná celkom nakrátko. Podobnosť s nežnou plavovláskou Dianou, ktorá sa vydávala za princa Charlesa v 80-tych rokoch, by ste už tentoraz hľadali ťažko.

zväčšiť Herečky Elizabeth Debicki (vľavo) a Emma Corrin... Foto: SITA/AP, Netflix
Elizabeth Debicki (vľavo) a Emma Corrin Herečky Elizabeth Debicki (vľavo) a Emma Corrin ako princezná Diana v seriáli Koruna.

Obe dámy, hoci každá iným štýlom, sa právom radia medzi najštýlovejšie dámy súčasnosti. Na premiére finále Koruny nechýbali ani ďalšie známe tváre projektu. Ktoré? Pozrite sa v galérii.

Režisérov, čo kričia, nemusím. Jakubisko bol iný, skoro ako starý otec, hovorí Frlajs
Video
Zdroj: TV Pravda

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ