Ellen DeGeneres končí so svojou talk-šou! Diváci sú v šoku, sú za tým obvinenia?

Skutočne prekvapivé rozhodnutie avizovala už v stredu slávna americká moderátorka Ellen DeGeneres. Rozhodla sa totiž ukončiť svoju populárnu talk-šou, ktorá sa vysielala bezmála dvadsať rokov.

13.05.2021 07:16
TV Ellen DeGeneres Foto: ,
Moderátorka Ellen DeGeneres na zábere z roku 2016.
debata (2)

Jedna z najznámejších žien amerického televízneho biznisu sa prihovorila svojim divákom a fanúšikom už v stredu, aby komunikovala svoje rozhodnutie. „Ak ste sledovali túto šou a verím, že áno, viete, že pred niekoľkými týždňami sme oslávili našu tritisícku. 3000 epizód! To znamená, že do dnešného dňa sme odvysielali 3000 vysielaní plus 14, čo je hm … 3000 plus 14 predstavení. A dnes tu mám pre vás jeden oznam. Chcem vám povedať, že budúca sezóna, sezóna 19, bude mojou poslednou sezónou,“ vyhlásila pred kamerami Ellen DeGeneres.

„Možno sa čudujete, prečo som sa rozhodla skončiť po 19 sezónach. Pravda je, že vždy dôverujem svojim inštinktom. Môj inštinkt mi povedal, že je čas. Ako komik som vždy chápala dôležitosť … načasovania. So všetkou vážnosťou som skutočne cítila, že budúca sezóna je ten pravý čas na ukončenie tejto úžasnej kapitoly,“ uviedla tiež Ellen DeGeneres.

meghan Čítajte viac Z vojvodkyne Meghan Hollywood na zadok nepadol! Môže robiť poobednú talkšou

Celkom logicky sa však objavili aj dohady o tom, či za rozhodnutím stojí pokles popularity DeGeneresovej a škandál, ktorý sa rozpútal okolo vysielania a projektu minulý rok na jar. Vtedy viacero zamestnancov a členov štábu kritizovalo krátenie miezd, ale tiež niekoľkí poukazovali na toxické prostredie či neslušné jednanie voči nim zo strany šéfujúcich pracovníkov či samotnej DeGeneresovej.

Pre portál The Hollywood Reporter však 58-ročná DeGeneres popiera, že to by bol dôvod, prečo sa tak rozhodla. Údajne chcela končiť už pred troma rokmi, pri šestnástej sezóne, no napokon sa dohodla na predĺžení zmluvy o ďalšie tri roky. Na margo obvinení však uviedla, že boli pre ňu veľmi zraňujúce a takmer ju prinútili skončiť.

„Ale keby som kvôli tomu končila v mojej talkšou, nevrátila by som sa už túto sezónu. Nie je to dôvod, prečo končím, ale bolo to ťažké. Sedela som doma, bolo leto a ja som si čítala príbeh o tom, ako si ľudia museli dať žuvačku predtým, než so mnou začali hovoriť. A povedala som si, bože, toto je neuveriteľné. A potom sa objavil ďalší príbeh a jednoducho to neprestávalo. Nepracovala som, takže som nemala žiadnu platformu a nechcela som sa celej záležitosti venovať na Twitteri. Myslela som si, že keď to jednoducho nebudem riešiť, tak to zmizne, pretože to bolo celé také hlúpe,“ povedala v rozhovore.

Detaily ohlási moderátorka už vo štvrtkovej epizóde, kde sa ku nej pridá aj slávna kolegyňa Oprah Winfrey a hosťom v štúdiu bude aj speváčka Pink, ktorá predstaví svoj nový singel.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #Ellen DeGeneres #moderovanie #talk-šou

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....