Išli jeho kilá hore? Juraj Bača o šou Pečie celé Slovensko aj o kalóriách

Keď som pred šou zamieril do cukrárne, tak to bolo kávové zrno alebo punčový rez. Teraz už rád ochutnám aj čosi nové, priznal Juraj Bača, moderátor šou Pečie celé Slovensko.

13.10.2021 00:30
Milan Zimnykoval a Juraj baca  porotkyne Petra... Foto:
Milan Zimnýkoval a Juraj Bača spolu s porotkyńami šou Pečie celé Slovensko - Petrou Tóthovou a Jozefínou Zaukolcovou.
debata

Šou Pečie celé Slovensko sa už dostala k televíznym divákom. Dvanástku súťažiach bude po dobu 10-tich týždňov pred kamerami sprevádzať aj dvojica moderátorov – Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Video

Moderovanie veľkej šou je pre Juraja Baču novou skúsenosťou. „Bol som doslova hodený do veľkej vody, čomu zodpovedali moje obavy či stres. Ale to všetko po krátkej dobe opadlo a následne som si už šou užíval,“ opísal v rozhovore pre TV Pravda.

A čo jeho vzťah k dezertom a sladkým pokušeniam? „Keď som pred šou zamieril do cukrárne, tak to bolo kávové zrno alebo punčový rez. Teraz už rád ochutnám aj čosi nové,“ opísal.

pečie celé slovensko Čítajte viac Poznáme pravidlá šou Pečie celé Slovensko! Aj počet tých najlepších, ktorí zabojujú v masterfinále

Kalórie síce počas nakrúcania relácie číhali na každom roku, na Baču sa však výrazne nelepili. A tu je dôvod: „Počas šou som dokonca schudol, keďže výroba bola náročná. Na mieste nakrúcania sme boli už ráno o siedmej a domov som sa vracal okolo desiatej večer,“ prezradil sympatický moderátor novej šou. Viac si pozrite vo videu TV Pravda (video hore).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Bača #Pečie celé Slovensko

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....