Koronavírus v českom StarDance! Ochorela Tereza Kostková, televízia zvažuje, čo ďalej

Moderátorka Tereza Kostková mala pozitívny test na koronavírus.

26.10.2021 09:16
Moderátorka Tereza Kostková Foto:
Moderátorka Tereza Kostková.
debata (5)

Správu potvrdila Česká televízia pre idnes.cz. "Bohužiaľ sa stalo to, čo dnešná doba prináša. Moderátorka StarDance Tereza Kostková bola pozitívne testovaná na Covid-19 a v ďalšom diele tak nevystúpi. Prajeme jej hlavne ľahký priebeh ochorenia a skoré uzdravenie,“ uviedla hovorkyňa Českej televízie. Televízia aktuálne zvažuje, ako bude najbližší diel tanečnej šou vyzerať. Divácky sledovanému programu patria sobotné večery.

639698145 Čítajte viac Pár dní po oslave 60-ky? Žilková v StarDance ohúrila fanúšikov. Vyzeráte božsky...

45-ročná Kostková je spolu s moderátorom Markom Ebenom (63) súčasťou 11. série šou StarDance … keď hviezdy tancujú. Medzi súťažiacimi osobnosťami sa tento rok na parkete predvádzajú aj Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina, Marika Šoposká, Tereza Černochová či Mirai Navrátil. Trávníček však zo šou vypadol ako prvý, ochorenie zmohlo aj Babčákovú, nešlo však o koronavírus, ale o prechladnutie.

kostková Čítajte viac Kostková sa túli k manželovi Nvotovi! Ale objektívom neodolala ani jej sympatická mama

V sobotu by sa mali diváci dočkať v poradí tretieho súťažného kola. „Teraz všetky ďalšie kroky koordinujeme s hygienou a budeme sa riadiť jej pokynmi. Stále veríme, že divákom bude možné sobotný prenos ponúknuť. Samozrejme s tým, že zdravie účinkujúcich a štábu je pre nás najdôležitejšie,“ cituje hovorkyňu Českej televízie idnes.cz.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance #Tereza Kostková

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...