Moment, ktorý divákom vyrazil dych! Bozky Hunzikerovej a Ramazzottiho priamo na pódiu

Michelle Hunziker prežíva náročné obdobie, čo sa jej súkromia týka.

19.02.2022 14:00
hunziker koláž Foto:
Michelle Hunziker a taliansky spevák Eros Ramazzotti.
debata

Po desiatich spoločných rokoch sa jej rozpadol vzťah s manželom, dedičom módneho impéria Tomasom Trussardim. Čo sa však jej kariéry týka, na tú sa krásna blondínka sťažovať nemôže – za sebou má prvú časť vlastnej šou, ktorá nesie názov „Michelle Impossible“.

Ako píšu talianske a nemecké médiá, šou zaznamenala veľký úspech. A niet sa čomu čudovať. 45-ročná Michelle Hunziker si do nej totiž pozvala miláčika Talianov a svojho exmanžela, speváka Erosa Ramazzottiho (58).

To, že sa spevák objaví v jej novej šou bolo známe už dávnejšie. Nikto by však nečakal, aké intímne a romantické bude spoločné vystúpenie exmanželov. V prvej časti relácie, ktorú v stredu 16. februára 2022, odvysielala talianska televízia, sa pred kamerami viackrát pobozkali.

Veľa fanúšikov stále dúfa, že po ohlásení rozpadu jej manželstva s Trussardim, sa Hunziker po takmer 20-tich rokoch vráti k svojmu prvému manželovi. Či sa tak napokon stane, ukáže čas.

Dvojdielnou reláciou na stanici Canale 5 „Michelle Impossible“ si Hunziker splnila sen o vlastnej šou. V programe moderátorka plní fyzické, spevácke, tanečné a herecké „skúšky“. A po jej boku sa objavujú aj hostia. V prvej šou to bol práve Ramazzotti.

Michelle Hunziker Čítajte viac Michelle Hunziker prehovorila o rozchode s manželom a batohoch plných bolesti

Obaja na pódiu žiarili, usmievali sa od ucha k uchu, spievali a smiali sa. Najprv Michelle zaspievala pieseň „Più bella cosa“, hit, ktorý jej Eros venoval v roku 1996. To však nebolo všetko. Potom spevák prišiel na pódium, aby skladbu opäť predviedol sám. Nasledoval moment, ktorý musel mnohým divákom vyraziť dych: Michelle a Eros sa pobozkali!

Chémia medzi týmito dvoma hviezdami, ktoré žili v spoločnom manželstve, je stále prítomná. Spevák na pódiu o vzťahu s Hunzikerovou povedal: „Náš príbeh lásky bol krásny“, načo ona dodala, že počas spoločného času im bolo dopriate to najkrajšie, čo mohli dostať – dcéru Auroru. 25-ročná tmavovláska v šou neskôr vystúpila takisto.

Michelle Hunziker Čítajte viac Tak to je šok! Manželstvo krásnej Michelle Hunzikerovej bolo bez jedinej chybičky a zrazu... Rozvod

Ramazzotti sa v roku 2019 rozišiel so svojou druhou manželkou, modelkou Maricou Pellegrinelli. Hunziker je momentálne takisto single, fantáziám fanúšikov o obnovení ich vzťahu tak nestojí nič v ceste. Hunziker a Trussardi majú spolu dve dcéry, Sole (8) a Celeste (6).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker #Eros Ramazzotti

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....