Blond kráska v americkej Superstar spôsobila ošiaľ: Porota hotová, výraz Katy Perry vraví za všetko

Popularita speváckych súťaží sa tak ľahko neskončí, dôkazom sú mnohé národné verzie a každoročne pribúdajúce talentové šou. Aktuálne prebiehajúca americká Superstar má už, zdá sa, favoritku tohto ročníka. Možno potenciálnu víťazku.

19.03.2022 07:48
Kenedi Anderson Foto:
Súťažiaca šou American Idol Kenedi Anderson dostala takzvaný platinový lístok.
debata

Reč je o len 17-ročnej Kenedi Andersonovej, plavovlasej študentke z Virginie, ktorá sa stala novou senzáciou amerického internetového priestoru a tiež jedným z potenciálnych finalistov tohtoročného finále. Za svoje vystúpenie dokonca dostala od trojčlennej poroty takzvaný „platinový lístok“ – ten jej umožňuje postúpiť priamo do finálových epizód a nemusí sa tak snažiť uspieť medzi množstvom kandidátov v užšom výbere takzvaného „hollywoodske­ho kola“.

Sedemnásťročná Kenedi predstúpila pred porotu v zložení Katy Perry, Lionel Richie a Luke Bryan. Sympatická, zhovorčivá, veľmi pôvabná – ale to hlavné ešte len prišlo, keď sa na prekvapenie celej poroty dievčina posadila za klavír a spustila.

Anderson si vybrala skladbu od speváčky Lady Gaga s názvom Applause a presne toho sa aj dočkala po skončení vystúpenia. Všetci traja porotcovia sa postavili a tlieskali talentovanej speváčke v stoji. Katy Perry, ktorej šokovaný výraz tváre a následne nadšený úsmev počas Andersonovej vystúpenia hovorila za veľa, následne zavtipkovala na margo pribúdajúcej hudobnej konkurencie.

adam Čítajte viac Jasným víťazom Superstar je Adam Pavlovčin. Jeho talent ohúril divákov aj porotu

„Prepánajána, sú mladšie, sú štíhlejšie, sú krajšie a fakt dobre spievajú… Siri, prosím ťa, dohodni mi stretnutie u plastického chirurga,“ narážala na Andersonovej krásu Perry. Následne však zložila mladej speváčke veľký kompliment. „Nechápem, ako je možné, že ťa ešte nikto nezlanáral do vydavateľstva! Veď ty spĺňaš všetky predpoklady. Priprav sa na to byť si sama sebe hrdinkou,“ dodala Katy Perry.

Pamätáte si ešte hviezdy prvej slovenskej Superstar? Pozrite si ich v galérii
Speváčka Martina Schindlerová na zábere z roku...
Spevák Samuel Tomeček na zábere z roku 2004...
+6Spevák Tomáš Bezdeda na zábere z roku 2004...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #American Idol #spev #súťaž #vystúpenie #talent

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...