Darček k narodeninám? Bílá sa spojila s Bendigom: Ak niekoho fanúšikom predstaviť, tak jeho

Speváčka Lucie Bílá sa počas svojej kariéry už spojila s mnohými kolegami. Teraz k nim pribudol talent zo speváckej súťaže.

07.04.2022 12:00
Speváčka Lucia Bílá a spevák Jan Bendig. Foto:
Speváčka Lucia Bílá a spevák Jan Bendig.
debata

Reč je O Jánovi Bendigovi, spevákovi a muzikálovom hercovi, ktorý sa v minulosti objavil v šou Superstar. Bílá ho oslovila po tom, čo ho videla na hudobných cenách Český slávik.

„Ľudí, ktorí ku mne nejakým spôsobom patria, spoznám na diaľku. Honzu som videla na javisku v Hudobnom divadle Karlín na odovzdávaní cien Slávik a napriek tomu, že bol v partii niekoľkých iných spevákov, bol neprehliadnuteľný. Napadlo mi – ak nejakého mladého kolegu predstaviť mojim priaznivcom, tak on je ten pravý. Talentovaný, čistý a láskavý. Zaspievať si s ním na albume, ktorý práve pripravujem, je pre mňa radosť,“ uviedla o novej spolupráci Bílá.

„Hľadala som pre naše dueto tému a rodina i vzťah boli jasná voľba. Už preto, lebo sme s Honzom o generáciu inde, môžeme osloviť viac ľudí. Tá moja mi rozumie a tá jeho má ešte čas pochopiť,“ dodala.

„Lucku som vždy považoval za svoj veľký vzor. Preto stále nemôžem uveriť tomu, že vydávame túto spoločnú pesničku. Spoluprácu si neviem vynachváliť, pretože to, ako sa o Lucke hovorí, že je veľký profík, som mal možnosť vyskúšať si na vlastnej koži. Je to nádherný zážitok a pocit mať song s Luckou Bílou,“ doplnil k spolupráci spevák Bendig.

Dvadsaťnásobná česká slávica Bílá oslávi 7. apríla narodeniny a nový singel s názvom Jednu malou chvíli je prvým darčekom pre fanúšikov. Ďalším je premiéra obnoveného úspešného muzikálu Láska je láska, ktorý sa hrá v Divadle Lucie Bílej.

gototová koláž Čítajte viac Dámy na Českom slávikovi: Gottová už nechala čiernu doma, žiarili mamičky Bagárová a Pagáčová

V neposlednom rade chystá Bílá so svojou kapelou i narodeninový koncert, ktorý sa uskutoční 12. apríla v pražskom paláci Lucerna, kde zaznie i nové dueto s Bendigom. Prvú dámu českej hudobnej scény čaká tiež séria koncertov s klaviristom a skladateľom Petrom Maláskom.

K novému singlu vznikol i videoklip v réžii Lukáša Rejmona, hlavnými postavami klipu sú Bílá, Bendig, herečka Barbora Munzarová či herec Milan Šenki.

VIDEO: Pozrite si aj medailónik speváckej divy Dary Rolins

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #dueto #Lucie Bílá #skladba #Jan Bendig

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...