Druhá séria šou Pečie celé Slovensko sa už nakrúca! Kto je v tíme? Tu sú mená

V decembri sme sa rozlúčili so šou Pečie celé Slovensko, ktorá si našla u divákov RTVS mnoho fanúšikov.

25.04.2022 13:00
pečie celé slovensko, Foto:
Finálová trojka predviedla dokonalé pekárske umenie, víťazom prvej série Pečie celé Slovensko sa stal Miňo.
debata

Jej víťazom, prvým nositeľom titulu „majster pekár“, sa stal Bratislavčan Miroslav „Miňo“ Macuľa. Už v závere prvej série ohlásila RTVS jej pokračovanie, do ktorého sa mohli hlásiť záujemcovia počas uplynulých týždňov. V týchto dňoch odštartovalo natáčanie druhej série šou Pečie celé Slovensko.

pečie Čítajte viac Šikovné cukrárky nechal za sebou! Víťazom prvej série šou Pečie celé Slovensko sa stal Miňo

Diváci sa môžu tešiť na známe tváre z prvej série. Programom bude opäť sprevádzať moderátorská dvojica Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval. Zručnosti nového tucta talentovaných súťažiacich budú aj v druhej sérii hodnotiť profesionálne cukrárky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

zväčšiť Aj v druhej sérii budú finalistov  hodnotiť... Foto: RTVS
Pecie cele Slovensko15716 r Aj v druhej sérii budú finalistov hodnotiť profesionálne cukrárky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová, moderátormi šou zostávajú Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Práve moderátorská dvojica si pred kamerami skvelo rozumela a tak, celkom prirodzene, pokračuje aj v ďalšej sérii. "Pocity sú veľmi pozitívne, a to vďaka skvelej prvej sérii a očakávania sú podobné. Chcem veriť, že sme našli takých finalistov, ktorí sa nechali inšpirovať prvou sériou a budeme mať z toho celého zas jeden príjemný zážitok,“ vyjadril sa Milan „Junior“ Zimnýkoval. O svojom kolegovi v pozícii moderátora ešte v prvej sérii doslova ‚básnil‘. "Juraj ma počas tých dvoch mesiacov nakrúcania pravidelne ‚naštval‘. On vie naozaj všetko. A keď hovorím všetko, je to pravda. Mali sme dokrútku na bicykloch, pri ktorej mi povedal, že kedysi pretekal na bicykloch. Potom prišlo ľudové kolo a Juraj si priniesol vlastnú fujaru na ktorej vedel hrať… A mohol by som pokračovať, on je jednoducho dokonalý,“ opísal Junior s úsmevom nakrúcanie prvej série.

zväčšiť Programom Pečie celé Slovensko 2 bude opäť... Foto: RTVS
bača Programom Pečie celé Slovensko 2 bude opäť sprevádzať moderátorská dvojica Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Nielen on, ale aj Juraj Bača sa na svoj návrat do sladkej šou poctivo pripravoval, ale… „Snažil som sa dostať do formy, aby som opäť mohol s čistým svedomím ochutnávať dobroty našich súťažiacich, čo sa mi však kvôli pracovnej vyťaženosti nepodarilo. Budem ale ochutnávať aj tak,“ smeje sa Juraj Bača.

Medový úľ od Miňa.
Brnenská torta podľa Miňa.
+6Miňovo medovníkové "M"

Prvou sériou šou Pečie celé Slovensko žili nielen televízni diváci, ale aj sociálne siete. Torty od víťaza, Miňa z Bratislavy, sa stretli s obrovským záujmom (pozrite si ich v galérii). On sám sa sa do šou prebojoval spomedzi 350 ľudí, ktorí sa prihlásili na kasting do prvej série. V rozhovore, ktorý vznikol po jeho víťazstve v šou prezradil, ako vnímal rozdiel medzi pečením doma a pred kamerami veľkej šou.

„Zaskočili ma najmä tie kamery, počas prvých dvoch častí boli pre mňa náročnou skúškou. Človek si v štúdiu musí nielen držať líniu v pečení, ale zároveň byť k dispozícii režisérovi, moderátorom odpovedať na otázky, dávať si pozor na istú formu vystupovania. Postupne som si na kamery zvykol, aj na komunikáciu s režisérom, a pečenie tak išlo ľahšie,“ opísal pre Pravdu – celý rozhovor si prečítajte tu.

Milan „Junior“ Zimnýkoval o prvej sérii šou Pečie celé Slovensko – video TV Pravda

Video

Aj v druhej sérii budú finalistov hodnotiť...
Moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval.
+7Moderátor a herec Juraj Bača.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľba generálneho riaditeľa RTVS #Pečie celé Slovensko

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...