Uniklo video nahého herca z Kliniky Grace v divadle! Celý internet hovorí len o...

Diváci po celom svete ho poznajú najmä ako lekára Jacksona Averyho v populárnom seriáli Klinika Grace. Teraz sa však meno herca Jesseho Williamsa skloňuje aj z iných dôvodov. Pri jednom z nich sa možno budete červenať.

11.05.2022 00:00
Jesse Williams (vpravo) a jeho kolega Jesse... Foto: ,
Herec Jesse Williams (vpravo) a jeho kolega Jesse Tyler Ferguson na zábere z divadelnej hry "Take Me Out".
debata

Štyridsaťročný rodák zo Chicaga účinkuje už niekoľko mesiacov na doskách divadla na Broadway v divadelnom predstavení Take Me Out. Jeho výkon v ňom bol taký presvedčivý, že si Williams vyslúžil nomináciu na slávne divadelné ceny Tony Awards, často označované ako divadelné Oscary. Nie je to však jediná vec, pre ktorú sa meno sympatického fešáka skloňuje v médiách (a najmä na sociálnych sieťach).

Cara Delevingne Čítajte viac Zhodila sako a zostala hore bez celá v zlate! Ale ošiaľ vyvolal celkom iný detail, ukázala tiež...

Súčasťou hry Take Me Out je aj scéna v sprche (priamo na pódiu pred zrakmi divákov), kde sa dvojica hercov objavuje úplne nahá. Jedným z mužov je práve Williams. Divadelní diváci majú teda možnosť vidieť svojho obľúbeného doktora tak, ako ho pánboh stvoril. Hoci nahrávanie videí je počas predstavenia striktne zakázané a dokonca sa mu vedenie divadla rozhodlo predchádzať tým, že diváci musia svoje mobily uzamknúť do bezpečnostných vrecúšok, jedno sa predsa len objavilo.

Komentár z Twittera: Jesse Williams na pódiu a my v hľadisku asi takto…

Nahrávka, ktorá zjavne vznikla z prvého radu hľadiska, zachytáva celkom nahého Williamsa pod sprchou, pričom je na nej vidieť celkom nahého herca aj s jeho mužskou „pýchou“. Hoci Williams v scéne vystupuje aj s ďalšími kolegami, ktorí sú pred divákmi nahí, maximum pozornosti sa sústredilo práve na neho. Sociálne siete sa po zverejnení videa zaplnili početnými komentármi či „memes“, ktoré upozorňujú na fakt, že ku americkému seriálovému hrdinovi bola príroda zjavne štedrá. Video zdieľať nebudeme, ale na ukážku pridávame jedno z humorných „meme“, ktoré sa k téme objavilo na Twitteri (gif vyššie).

shutterstock 1595070916 Čítajte viac Hviezda z Kliniky Grace na divadelných doskách! Pred divákmi bude celkom nahá

V zisku cennej trofeje na vyhlásení cien Tony Awards, ktoré je naplánované o pár týždňov, mu síce asi veľkosť penisu nepomôže. Ale jedno je isté, takúto reklamu si hra Take Me Out asi ani nedokázala predstaviť.

VIDEO: Najsexi doktori v seriáloch

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #cena #Jesse Williams #nahá scéna #Tony Awards

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...