Na takejto lodi sa môžu voziť len Geissenovci! Z jej dizajnu odpadnete, zdobí ju nielen tvár slávneho sexidolu

Po odchode zo Slovenska čakalo Geissenovcov prekvapenie - ich motorový čln dorazil celkom vynovený z Miami. Obzrite si ho!

22.05.2022 00:00
Geissenovci – Ťažký život milionárov Foto:
Carmen a Robert zo šou Geissenovci – Ťažký život milionárov.
debata (6)

Geissenovci sa so Slovenskom rozlúčili už pred týždňom a veľmi rýchlo sa vrátili do svojich „zabehnutých“ koľají. Svoj luxusný a poriadne svojrázny život si vedia okoreniť menšími aj väčšími radosťami. Jednou radosťou, s prívlastkom mega, sa pochválili Robert aj Carmen na svojich Instagramoch. Z Miami do Európy dorazil ich motorový čln, ktorý je dobre známy fanúšikom šou Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Doslova „prekliata“ loď trápila televíznych milionárov niekoľko rokov, neustále mala poruchy a pýtala si nové a nové opravy. Preto sa ju rozhodli nechať kompletne zrekonštruovať v Miami. Loď dorazila do Európy a rodinka sa pochválila jej novým dizajnom! A ten nemôže Geissenovcov vystihovať viac. Loď je pomaľovaná naozaj všetkým možným – možno na nej rozpoznať tváre Marilyn Monroe či Brigitte Bardot, ale aj ďalšie „geissenovské motívy“, pozrite si vo videu (vyššie).

geiisenovci Čítajte viac Ako bolo na Slovensku, Geissenovci? Carmen už fanúšikom opísala pobyt u nás, tí reagujú

Ako prezrádza Robert Geiss vo videu, o skvelú prácu sa postaral jeho kamarát Andreas a umelec Shari. Ako sa dizajn lode páči vám? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...