Od herectva má pauzu, od ukážkového štýlu ani náhodou! Aha, takto žiari Witherspoon

Svet ju pozná ako herečku, ale posledné mesiace sa Reese Witherspoon veľmi aktívne realizuje aj v ďalšej profesii - venuje sa produkovaniu. Najnovšie predstavila nový projekt pod názvom Surface.

27.07.2022 00:00
Reese Witherspoon (vľavo) a herečka Gugu... Foto: ,
Herečka a výkonná producentka Reese Witherspoon (vľavo) a herečka Gugu Mbatha-Raw na premiére novinky Surface.
debata

Novinka z produkcie Apple TV zviedla dohromady cesty bývalých kolegýň. Pravá blondínka sa totiž ako producentka stretla s herečkou Gugu Mbatha-Rawovou, s ktorou si spolu už zahrali v seriáli Morning Show. Tentoraz dostala výrazne väčší priestor pred kamerami práve britská hviezda – na slávnostnej premiére sa však jej plavovlasá herecká kolegyňa bez pozornosti nezaobišla. Aj keď v Surface neúčinkuje.

Herečka a výkonná producentka Reese Witherspoon...
Herečka Gugu Mbatha-Raw na premiéru prišla v...
+4Herečka a výkonná producentka Reese Witherspoon...

Držiteľka Oscara Reese Witherspoon má pracovný kalendár zjavne celkom nabitý. Len nedávno sa totiž ako výkonná producentka objavila aj na premiére filmu When crawdads sing. Jej voľba ružových šiat vtedy zarezonovala aj v módnych rubrikách a podobné platilo aj o newyorskej premiére nového seriálu v pondelok večer.

Herečka Reese Witherspoon na premiére v kreácii Emilia Wickstead. Čítajte viac Ružová jej pristane! Aha, krásna Reese Witherspoon aj po 20 rokoch zvládne imidž pravej blondínky

Obe spomenuté dámy sa spoločne postavili pred objektívy a ponúkli „ukážkové“ premiérové looky. Zatiaľ čo trojnásobná mama Witherspoon stavila na krémové tubové šaty s výraznou zlatou výšivkou z dielne značky Schiaparelli, herečka Mbatha-Raw sa obliekla do extravagantnej kreácie značky Alexander McQueen, riasených šiat s asymetricky riešeným živôtikom aj sukňou vo výraznom zelenom odtieni.

Herečka Millie Brady na premiére novinky... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
NY Premiere of Apple TV's "Surface" Herečka Millie Brady na premiére novinky Surface. V kreácii Chanel.

Na newyorskej premiére projektu sa okrem spomenutej dvojice dám stretli aj ďalšie hviezdy seriálu, napríklad herečky Ari Graynor či Millie Brady. Rovnako štýlovo nahodené do kreácií značiek Christian Siriano a Chanel. Viac si pozrite v našej galérii. Trailer na novinku Surface nájdete nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Reese Witherspoon #produkcia #Apple TV Plus #Gugu Mbatha-Raw

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...