Zázrak a hotový sen! Krásna Kubánka ako Marilyn - nikto nečaká, že také čosi príde, tvrdí De Armas

Ešte pár dní si musia diváci streamovacej platformy Netflix počkať na očakávaný film Blonde - ďalší z biografických príbehov o Marilyn Monroeovej. Jeho hlavná hviezda nedávno prirovnala jeho tvorbu k zázraku.

23.09.2022 00:00
Ana de Armas Foto: ,
Herečka Ana de Armas na filmovom festivale v Benátkach.
debata

Herečka Ana de Armas, ktorej tvorcovia zverili rolu jednej z najslávnejších herečiek súčasnosti, sa v nedávnej talk-šou Stephena Colberta priznala, že jednu vec vôbec nečakala. „Netušila som, koľko spoločného toho budeme mať. Bolo toho oveľa viac, než som si myslela,“ uviedla De Armas. „Len samotná príležitosť pracovať na tomto filme bola ako zázrak,“ komentovala kubánska rodáčka.

Ana de Armas Čítajte viac Kubánska Marilyn očarila v ružových tónoch Benátky, no potom... prišiel Brad Pitt a bol fakt 'cool'

Na mysli mala práve fakt svojho pôvodu – málokto by totiž očakával, že úlohu amerického sex-symbolu zveria filmári do rúk herečky s kubánskym pôvodom. „Takáto úloha by mi vlastne vôbec nemala prísť do cesty. Neočakávate, že niečo podobné sa stane. Ale nielen preto, lebo som Latinoameričanka, lebo som Kubánka… skrátka také čosi sa vo všeobecnosti nedeje. Toto je čosi veľmi veľmi špeciálne a že som dostala možnosť zahrať si takýto part je ako sen,“ uviedla 34-ročná hviezda.

zväčšiť Herečka Ana de Armas ako Marilyn Monroe vo... Foto: SITA/AP, 2022 © Netflix
Herečka Ana de Armas ako Marilyn Monroe vo filme Blonde. Herečka Ana de Armas ako Marilyn Monroe vo filme Blonde.

Armasovej výkon ospevujú aj filmoví kritici, aj diváci, ktorí už snímku mali možnosť vidieť. Film Blonde, ktorý vznikol pod taktovkou Netflixu, bol pred oficiálnou premiérou uvedený vo vybraných kinách. Už pred premiérou však prekvapil fakt, že sa tvorcovia rozhodli nakrútiť film tak, že do kín mohol ísť len ako mládeži neprístupný. Obsahuje vraj množstvo scén, ktoré ho zaradili do kategórie filmov pre publikum 17+.

Herečka Ana de Armas a jej kolega Adrien Brody...
Herečka Ana de Armas prišla na premiéru snímky...
+10Režisér Andrew Dominik a hlavná hviezda jeho...

Šušká sa o tom, že Armasovej by rola mohla priniesť oscarovú nomináciu – či sa tak stane, uvidíme o pár mesiacov. Herečka však už o pár týždňov začína s nakrúcaním nového akčného filmu v susednom Česku. Údajne z nej chcú urobiť novú ženskú akčnú hrdinku. Svoje kvality v tomto smere potvrdila už v ostatnej bondovke Nie je čas zomrieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marilyn Monroe #nakrúcanie #Zázrak #Ana de Armas #Blonde

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...