Čosi podobné mala naposledy na sebe ako študentka! Návrat v čase má u Heidi Klum fakt sexy podobu

Svojím sexi módnym štýlom je povestná. Nemecká modelka, moderátorka a porotkyňa Heidi Klum však napriek tomu prekvapila najnovšou podobou.

19.01.2023 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Slávna blondínka je momentálne v plnom prúde nakrúcania populárnej televíznej šou Amerika hľadá talent. Práve v nej sa len pred pár dňami predviedla so stylingom, ktorý u mnohých jej fanúšikov, ale aj módnych odborníkov vyvolal úsmev na perách či pocit nostalgie.

Heidi Klum Čítajte viac Flitre, perie, holé stehná! Heidi Klum v týchto šatách šliapla poriadne vedľa. Nevydarenú voľbu urobila aj Selena!

Štyridsaťdeväťročná Klum vyrazila pred televízne kamery v džínsových šatách na gombíky, ktoré pripomínali módu 90-tych rokov a najmä šatník mladučkej Heidi – začínajúcej modelky, ktorá v tom čase prerazila vo svete. Samozrejme, nešlo o žiaden odev zo second-handu alebo vintage model, Klumovú totiž do šou obliekla populárna talianska značka Moschino, ktorá sa rada v estetike vracia v čase.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Džínsové šaty štvornásobnej mamy mali síce retro nádych, ale nechýbal im ten povestný „sexepíl“, s ktorým sa Heidi Klum pred objektívmi a kamerami rada prezentuje. Vystužené košíky a podprsenková časť na šatách zvýrazňovali ženské krivky a Heidi musela byť so svojím vzhľadom nadmieru spokojná. Ako inak si vysvetliť, že na svojom Instagrame zverejnila niekoľko fotografií z nakrúcania a džínsovej móde dala poriadne veľký priestor.

mango1999 Čítajte viac Prvý trend, ktorý by ste mali v roku 2023 vyskúšať! Je to jasné, denimový ošiaľ je späť

Z hľadiska módnych trendov je však voľba nemeckej celebrity vlastne logická. Aj módni odborníci hovoria o veľkom návrate denimového materiálu a jarné kolekcie sú plné kúskov z džínsoviny. Písali sme o tom aj v našej módnej sekcii na portáli Žena.pravda.sk – viac nájdete tu.

Denimové šaty v áčkovom strihu COS, predávajú...
Dámske džínsy Diesel, predávajú sa za 309,90...
+10Denimový korzetový top Zara, predáva sa za...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Heidi Klum #nakrúcanie #džínsovina #sexy

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...