Zábery, z ktorých šalie internet aj slávne celebrity! Carrie Bradshaw sa bozkáva na ulici. Počkať, veď to je...

Asi neprezradíme veľa, ak povieme, že osudového muža hrdinky Carrie Bradshawovej hneď v úvodnej epizóde prvej série projektu And just like that tvorcovia "zabili". O to viac prekvapil návrat iného hrdinu.

11.02.2023 13:00
Sarah Jessica Parker a jej kolega John Corbett Foto:
Herečka Sarah Jessica Parker a jej kolega John Corbett počas nakrúcania seriálu And just like that.
debata (1)

Už niekoľko týždňov prebieha nakrúcanie druhej série projektu, ktorý je voľným pokračovaním osudov hrdiniek dnes už kultového seriálu Sex v meste. Ako inak, odohráva sa najmä v newyorských lokáciách a uliciach a tak nielen bežní obyvatelia mesta, ale aj reportéri majú dobrý prehľad o tom, čo sa deje a čo možno očakávať.

George Clooney (vpravo) a Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt s Clooneym prichytení na nakrúcaní: Najprv naháňačka kolegu v bielizni, potom salvy smiechu...

Najnovšie však hotový „internetový“ ošiaľ vyvolali zábery z pľacu, na ktorých sa hlavná hrdinka Carrie Bradshaw v podaní Sarah Jessicy Parkerovej bozkáva so svojím filmovým kolegom. Tým nie je nik iný ako John Corbett alias Aidan.

zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie... Foto: FENDI
Carrie Bradshaw Herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie Bradshaw na nakrúcaní seriálu And just like that s flitrovanou kabelkou Fendi Baguette.

Fanúšikovia seriálu Sex v meste dobre vedia, že išlo pravdepodobne o druhého najdôležitejšieho muža v živote seriálovej hrdinky a v časoch vysielania seriálu sa dokonca tvorili medzi divákmi „tábory“ tých, ktorí si priali, aby Carrie zostala s pánom Božským a fanúšikov, ktorí by ju najradšej videli s Aidanom.

Sarah Jessica Parker, kabelka, šaty, Fendi Čítajte viac Fakt riskla také faux pas? Carrie zo Sexu v meste prezradila tajomstvo, šokuje módny svet

Zaujímavosťou je, že na paparazzovské fotky reagovali dokonca slávne osobnosti. Napríklad herečka Gwyneth Paltrow na Twitteri napísala: „Tomu neverím!“ „Zbláznim sa,“ pridal sa moderátor Andy Cohen a herečka a komička Lena Waithe komentovala zábery so slovami: „Nehrajte sa s našimi citmi akoby sa nechumelilo…“

Ako to nakoniec dopadne v samotnom seriáli, sa však diváci dozvedia až o niekoľko mesiacov. Druhá séria And just like that by sa mala na obrazovky dostať v druhej polovici roka.

Herečka Sarah Jessica Parker s topánkami od...
Herečka Sarah Jessica Parker si v pauze na...
+10Herečka Sarah Jessica Parker prišla na premiéru...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #internet #nakrúcanie #Sarah Jessica Parker #John Corbett

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...