Ivete s korunkou tlieskala Studenková aj Voštinár, fanúšikovia sa už dožadujú ďalšej série

V nedeľu večer sa uzavrel príbeh krásky z Trebišova, Ivety.

19.02.2023 22:17
debata (14)

Nedeľná časť jojkárskeho hitu sa niesla nielen v znamení seriálového, ale aj misskovského finále. Iveta sa predsa len dostala na pódium celoslovenskej súťaže krásy a pred porotou sa zvŕtala so súťažným číslom 4.

zväčšiť Zdena Studenková a Vlado Voštinár v poslednej... Foto: JOJ
Zdena Studenková a Vlado Voštinár Zdena Studenková a Vlado Voštinár v poslednej časti seriálu Iveta.

Tvorcovia do záverečnej časti pozvali niekoľko známych tvárí – či už ako porotcov súťaže alebo hostí finále. V závere seriálu českého režiséra Jana Hřebejka sa tak objavila Zdena Studenková, Vlado Voštinár, Richard Lintner, Miro Noga, Kristína Krajčírová a ďalší. Seriálová Iveta síce titul najkrajšej Slovenky nezískala, stala sa však 1. vicemiss a tak si korunku na hlavu predsa len nasadila a dočkala sa hneď niekoľkých búrlivých potleskov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Séria, pod ktorú sa podpísalo duo tvorcov Jan Hřebejk (réžia) a Petr Kolečko (scenár), divákov chytila od prvej časti a priazeň fanúšikov si zachovala do konca. Takmer okamžite po skončení poslednej časti sa začali fanúšikovia dožadovať pokračovania. Na Instagrame televízie JOJ sa pod zverejnenou fotografiou Alžbety Ferencovej čoby 1. vicemiss začali okamžite po skončení poslednej epizódy množiť žiadosti o pokračovanie série. „Chceme aj druhú sériu“, „Výborný seriál, TV Joj čakám 2. sériu“, „Je to topka, určite musí byť pokračovanie“ oznamy v tomto duchu píšu mnohí diváci.

Alžbeta Ferencová Čítajte viac Tu je nový objav režiséra Hřebejka! Krásna rodáčka z Prešova, poznáte ju z Paneláka

Tesne pred Vianocami televízia JOJ predstavila hlavných hrdinov seriálovej novinky, ktorá sa na obrazovky dostala 8. januára. Bola to práve predstaviteľka Ivety, ktorú Hřebejk vyzdvihol ako najväčší objav projektu. A nemýlil sa – pár týždňov stačilo, aby sa z herečky Alžbety Ferencovej stala seriálová hviezda. A to sa pred štartom Ivety herečkou ani nazývať nechcela: "Musím ešte prejsť dlhou cestou a poriadne na sebe makať, aby som sa mohla takto nazvať,“ povedala – viac čítajte tu.

zväčšiť Jaro Bekr si zahral v posledných častiach... Foto: JOJ
Jaro Bekr Jaro Bekr si zahral v posledných častiach choreografa súťaže Miss.

Vďaka seriálu Iveta má sympatická Alžbeta Ferencová v rukáve novú rolu, siahla po nej konkurenčná Markíza, stane sa hlavnou postavou seriálovej novinky z chorvátskeho prostredia, kam každoročne prúdia slovenskí a českí turisti na dovolenku. Fanúšikovia Ivety však majú pre tvorcov jasný odkaz, s Ferencovou v úlohe Ivety sa nechcú rozlúčiť. Prijali by ste pokračovanie seriálu? Hlasujte v našej ankete!

Video

VIDEO: S herečkou a speváčkou Alžbetou Ferencovou sme sa zhovárali o seriáli Iveta, skúsenostiach v šoubiznise, reakciách okolia, ale tiež o jej rómskom pôvode, o tom, ako vníma, keď ju ľudia chvália či o tom, aké plány má do budúcnosti a na čo by sa chcela najviac sústrediť v kariére.

Alžbeta Ferencová v seriáli  Iveta.
Alžbeta Ferencová a Zuzana Mauréry  v seriáli...
+6Herečka  Alžbeta Ferencová v seriáli Iveta.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta Ferencová #seriál Iveta

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...