Prečo Zuzana Belohorcová vymenila Miami za Tenerife? Prezradila, čím sa na Kanárskych ostrovoch živí

V ďalšej epizóde Show Jana Krause sa predstaví niekdajšia moderátorka Zuzana Belohorcová, ktorá bola jedným z prvých hostí spomínanej šou v jej úplných začiatkoch.

08.03.2023 00:00
belohorcová Foto:
Niekdajšia moderátorka Zuzana Belohorcová v Show Jana Krause.
debata (3)

„Dokonca neviem, či to nebol druhý diel,“ zamyslí sa a pokračuje: "Spomínam na to veľmi rada.“

Po dvanástich rokoch v Spojených štátoch presídlila Zuzana na Kanárske ostrovy, kde pokračuje vo svojom realitnom biznise. „Keď prišla pandémia a potom protesty, hovorili sme si, že asi s tou bezpečnosťou to tam nie je až také ideálne. A už skôr sme uvažovali, že zmeníme pole pôsobnosti. V hľadáčiku sme mali Portoriko, potom Havaj, ale všetko to boli také destinácie… Portoriko je každý rok skúšané hurikánom, Havaj je zase strašne ďaleko,“ opísala Belohorcová s tým, že nakoniec sa rozhodli prísť zase trochu bližšie smerom do Európy.

„Tenerife je autonómny štát, takže má svoje pravidlá. Žijeme si tam krásny, pohodový život. Klíma je podobná ako v Miami. Takže to bol veľmi príjemný presun.“

ZAK  Lucia Hlaváčková Čítajte viac Tehotná Cibulková, Fašiangova láska v ilúzii nahých šiat či trblietavá Dara. Ale kráľovnou je diva v červenom Hlaváčková!

Pripúšťa tiež, že si človek ľahko zvykne na teplú klímu. "Prebudiť sa každé ráno do teplého slnečného dňa chce asi každý,“ hovorí s úsmevom a dodáva, že Tenerife má 14 klimatických pásiem. "Teraz nedávno som s deťmi absolvovala sánkovačku na Teide.“

zväčšiť Moderátorka Zuzana Belohorcová. Foto: TV Markíza
Zuzana Belohorcová Moderátorka Zuzana Belohorcová.

Keď sa na tento španielsky ostrov presťahovali, najprv premýšľali, že by si splnili svoj dávny sen a otvorili si nejakú kaviareň či reštauráciu na pláži, potom ale vyhrali pragmatické argumenty, a tak sa rozhodli, že sa budú aj naďalej venovať tomu, s čím už majú skúsenosti, teda realitám.

"A sme radi, že sme do toho šli. Veľa Čechov a Slovákov tam chce investovať peniaze. Mám pocit, že tu sa ten trh zastavil. Je to drahé a už sa to vyšponovalo do extrémnych cien,“ myslí si o realitnom trhu v Česku a na Slovensku Zuzana a dodáva, že ich obchody idú dobre.

Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej...
Aj modelka a bývalá účastníčka Let´s Dance...
+32Herec a moderátor Krištof Králik s manželkou.

Pôvodne pritom Zuzana vyštudovala na Slovensku operný spev a klavír. Pretože sa ale v tomto odbore necítila byť dostatočne dobrá, začala sa venovať moderovaniu a počas svojej kariéry prešla všetkými slovenskými televíziami, potom pôsobila aj v Česku. Obzvlášť veľkej pozornosti sa tešil v Česku erotický program Peříčko, na Slovensku potom Láskanie. "Bolo to také decentné rozprávanie o tom, čo bolo v tom čase ešte pre niektoré skupiny ľudí zakázané,“ pripomína obsahový rámec relácií, ktoré moderovala. V okamihu, keď sa pred trinástimi rokmi narodila jej dcéra, však sa šoubiznisom skončila.

Nový diel Show Jana Krause so Zuzanou Belohorcovou ako hosťom si pozrite v stredu, 8. marca o 20:15 na Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Belohorcová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....