Tehotná Cibulková, Fašiangova láska v ilúzii nahých šiat či trblietavá Dara. Ale kráľovnou je diva v červenom Hlaváčková!

Triumf v rámci diváckej sledovanosti, niekoľko skvelých výkonov na tanečnom parkete, ale aj záplava celebritných hostí. Premiéra ôsmej série Let's Dance bola pompézna.

06.03.2023 14:05
ZAK  Lucia Hlaváčková Foto:
Moderátorka šou Let´s Dance Lucia Hlaváčková v kreácii od Fera Mikloška.
debata (1)

Na jedenástku tanečných párov sa prišlo do priestorov bratislavskej Incheby pozrieť množstvo prominentných tvárí, pričom ani mnohé z nich to nepodcenilo a účasť v hľadisku brali príležitosť predviesť sa v spoločenskom oblečení či pompéznych róbach.

Jana Plodková Čítajte viac Hviezdy hitu Iveta Germáni a Ferencová na Českých levoch boli za absolútne divy! Najlepšie oblečená? Táto česká herečka...

Štartovací večer ôsmej série si nenechala ujsť napríklad tehotná ex-športovkyňa, kedysi jedna z najlepších slovenských tenistiek Dominika Cibulková. Aj napriek vysokému štádiu tehotenstva nepodcenila prípravy na spoločenský večer a obliekla sa do večerného modelu od Borisa Hanečku. Garde jej robil manžel Michal Navara a Dominika ozdobená tiež luxusnými šperkmi, si zjavne večer užívala.

Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej...
Aj modelka a bývalá účastníčka Let´s Dance...
+32Herec a moderátor Krištof Králik s manželkou.

V dielni dizajnéra Borisa Hanečku vznikli aj šaty, ktoré predviedla transrodová modelka Liberty Blake Simon, ktorá sa pred objektívy postavila aj v spoločnosti speváka Adama Pavlovčína, víťaza ostatnej série Superstar. Slovenská móda počas večera dominovala aj v prípade speváčky Emmy Drobnej, ktorú pre zmenu obliekol Marcel Holubec. Spojenie topu s dlhými rukávmi, ktorý odhaľoval bruško aj tetovanie na trupe, so sukňou bolo veľmi svieže a moderné.

zväčšiť Bývalá tenistka Dominika Cibulková v šatách od... Foto: TV Markíza
MACO8211 Dominika Cibulková Bývalá tenistka Dominika Cibulková v šatách od Borisa Hanečku. Sprevádzal ju manžel Michal Navara.

Absolútny triumf však v rámci večera patril moderátorke Lucii Hlaváčkovej, ktorá je v šou nováčikom a na parkete Let's Dance mala veľkú premiéru po boku Viktora Vinczeho. Štylistka Zuzana Kanisová jej na tento večer pripravila model červených šiat s dlhými rukávmi lemovanými perím, ktoré pochádzajú od dizajnéra Fera Mikloška. Ten ich poslal na mólo počas svojej ostatnej prehliadky DRAMA ako zaverečný model a vyvolal vtedy potlesk aj dojatie. Hlaváčková bola v šatách naozaj pompézna, dramatická a neprehliadnuteľná.

zväčšiť Speváčka Dara Rolins si tiež nenechala ujsť... Foto: TV Markíza
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins si tiež nenechala ujsť premiéru 8. série Let's Dance.

Medzi hosťami prvej epizódy 8. série sa objavila aj speváčka Dara Rolins, ktorá opäť ukázala, že vzdať sa sexi kreácií nemá v pláne. Jej trblietavý model šiat odhaľujúci chrbát bol toho dôkazom. Omnoho prekvapivejší bol však model Terezy Bizíkovej, partnerky herca Mareka Fašianga. Tá si totiž vzala šaty s výšivkou na telovom podklade a stavila na populárny trend ilúzie „nahých“ šiat.

gáborík koláž Čítajte viac Gáborík kontra Valábik v prvom súboji Let's Dance - 1:0! Koleníkove lesklé oči od dojatia vďaka skvelej...

Na tanečný večer dorazila aj moderátorka Zuzana Belohorcová či moderátorka ostatnej série a herečka z hitu Mama na prenájom Martina Zábranská. Tej robil spoločnosť partner Jiří Dvořák.

zväčšiť Herec Marek Fašiang so svojou manželkou Terezou... Foto: TV Markíza
Marek Fašiang Herec Marek Fašiang so svojou manželkou Terezou Bizíkovou.

V zozname hostí sa objavil aj fešák zo šou Ruža pre nevestu Tomáš Tarr, pričom na červenom koberci nastal zaujímavý moment – postavil sa k nemu totiž jeho predchodca – podnikateľ Jan Novotný. Ďalších hostí si pozrite aj v našej bohatej galérii z večera.

Video

VIDEO: Prehliadka Fera Mikloška DRAMA. Tu sú šaty, ktoré mala na sebe aj Lucia Hlaváčková.

Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec počas 1....
Richard Autner a Dominika Rošková počas 1. kola...
+8Boris Valábik a Eliška Lenčešová počas 1. kola...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #Tina #Dara Rolins #Let´s Dance #Lucia Hlaváčková

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...