Katy, Lionel, otázočka... dokedy budete potrebovať náš hrad? Žartujúci Karol III. baví internet aj divákov speváckej šou

Britský kráľ Karol III. sa ešte v pondelok poďakoval za skvelý zážitok spevákom, ktorí v nedeľu vystúpili na korunovačnom koncerte na jeho počesť na hrade Windsor.

09.05.2023 12:45
Katy Perry Foto: ,
Speváčka Katy Perry na korunovačnom koncerte vo Windsore.
debata

Nedeľné oslavy korunovácie vyvrcholili práve „korunovačným koncertom“, na ktorom vystúpili americkí speváci ako Lionel Richie a Katy Perry, ale aj domáci Take That či Olly Murs alebo Paloma Faith. Spoločne s kráľovskou rodinou sa na koncert pozeralo zhruba 20 000 divákov.

Karol III, Kráľovná Camilla, oficiálny portrét Čítajte viac Oficiálny záber kráľa a kráľovnej opäť nadchol fanúšikov Kate: Princezná ukázala, čo svet nevidel... na spoločnej fotke prekvapila jedna tvár

V nečakanom komediálnom skeči po koncerte Karol a Camilla prerušili Richieho a Perry, keď rozprávali svoje zážitky z víkendu v televíznej šou American Idol, v ktorej sú obaja speváci porotcovia. Karol sa Richieho spýtal, či tam speváci budú „celú noc“, v narážke na spevákov hit All night long.

Speváčka Katy Perry na korunovačnom koncerte vo...
Zľava: Catherine, princezná z Walesu a jej dve...
+8Zľava: Catherine, princezná z Walesu, princezná...

„Len som si chcel overiť, ako dlho budete túto miestnosť využívať?“ spýtal sa rozosmiaty kráľ. „Veľmi vám ďakujem za vaše skvelé vystúpenie aj Katy, bolo to úžasné, naozaj bolo,“ dodal.

Buckinghamský palác v pondelok podvečer tiež zverejnil štyri oficiálne portréty, ktorú vznikli priamo po sobotňajšej korunovácii. Viac o nich a detailoch, ktoré odhalili, čítajte tu.

Princezná Kate z Walesu sa stretla so...
Princezná Beatrice (vpravo) a princezná Eugenie...
+15Princ William sa zhovára so zástupcami...
Kráľ Karol III. odchádza z Westminister Abbey.
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla zdravia...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Katy Perry #Twitter #video #Lionel Richie #kráľ Karol III. #korunovácia Karola III.

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...