Vyhadzov režisérky či klebety o toxickej atmosfére, teraz drsné scény a nahota: Nový projekt Deppovej dcéry víri vášne

Iba vybrané publikum a seriáloví kritici mali možnosť vidieť prvé dve epizódy očakávaného seriálu The Idol. Aj napriek tomu (alebo možno práve preto) projekt budí obrovský rozruch a očakávania.

24.05.2023 11:30
Abel Tesfaye alias The Weeknd, herečka... Foto: ,
Zľava: Abel Tesfaye alias The Weeknd, herečka Lily-Rose Depp a režisér Sam Levinson predstavili v Cannes televízny seriál The Idol.
debata

Na filmovom festivale v Cannes uviedli v pondelok večer novinku v rámci, ktorá sa začne vysielať od 4. júna na streamovacej platforme HBO. Hviezdy seriálu zo súčasného prostredia šoubiznisu, v ktorom sa mladá hviezdička potáca medzi vykorisťujúcimi producentmi a manažérmi, aby sa potom stratila v priazni a démonickej moci nového partnera – vodcu moderného kultu, boli pre mestečku na Riviére veľkým lákadlom.

Hari Nef v kreácii Fendi Haute Couture na...
Topmodelka Stella Maxwell sa na uvedení novinky...
+9Speváčka a herečka Jennie Ruby Jane na uvedení...

Dôvodom je nepochybne fakt, že hlavnú ženskú rolu stvárnila domáca rodáčka – francúzska herečka Lily Rose Depp, ktorá je dcérou Vanessy Paradisovej a herca Johnnyho Deppa. Herecký debut v projekte potom absolvoval spevák Abel Tesfaye alias The Weeknd, ktorý stvárnil muža, ktorý ju začne ovládať a strháva do špirály mimoriadne toxického vzťahu.

Irina Shayk Čítajte viac Šok v uliciach Cannes: Nohavičky, podprsenka a v nich sebavedomá ruská kráska. Príde nabudúce nahá?

Prítomnosť dvojice moderných superstars, ktoré majú početnú skupinu fanúšikov, sprevádzali davy mladých na festivale. Ich prítomnosť ešte podnietila juhokórejská superstar Jennie, ktorá sa tiež na premiére (a v projekte) objavila.

zväčšiť Spevák a herec Abel Tesfaye a herečka Lily-Rose... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2023 The Idol Red Carpet Spevák a herec Abel Tesfaye a herečka Lily-Rose Depp v kreácii Chanel.

Režisérom seriálu The Idol je Sam Levinson, ktorý má na svedomí aj oceňovaný seriál Eufória. S Levinsonom sú však spojené aj klebety, ktoré tvrdia, že pod jeho vedením je samotný proces nakrúcania toxický a herci aj štáb musia pracovať pod veľkým tlakom a v nezdravom prostredí. To sa stretáva aj s faktom, že Levinson je už druhý režisér v poradí a vystriedal pôvodnú režisérku projektu Amy Seimetzovú. Tá mala zase odísť práve pre sťažnosti The Weeknda, ktorý seriál aj spoluprodukuje. Vraj do materiálu vnášala priveľa „ženskej perspektívy“, tvrdia zdroje.

France Cannes 2023 Indiana Jones and the Dial of Destiny Red Carpet Čítajte viac Osemdesiatnik Ford priniesol do Cannes Indianu Jonesa a lásku. Jeho krásna Ally McBeal sa ho nepustí, to sú hrdličky...

Je viac ako zaujímavé, že seriál o vykorisťovaní a toxických vzťahoch, ktoré formujú moderné spoločnosť, má práve takéto pozadie. Alebo dohady o ňom. Možno aj to je však recept, ako ešte viac navnadiť divákov, aby si The Idol naladili. Podľa informácií z prvých častí sa dočkajú šokujúcich momentov hneď na úvod.

zväčšiť Speváčka a herečka Jennie Ruby Jane na uvedení... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jennie Ruby Jane Speváčka a herečka Jennie Ruby Jane na uvedení seriálu The Idol v Cannes. Oblečená v kreácii Chanel Haute Couture.

Okrem scény masturbácie či záberov súkromných pornozáberov, ktoré jeden z hrdinov zverejňuje ako pomstu hlavnej hrdinke, nechýbajú ani veľmi autenticky pôsobiaci príživníci či bezškrupulózni predstavitelia šoubiznisu a mnohé scény vraj evokujú pri pozerané veľmi nepríjemné pocity z toho, ako sa s postavami na obrazovke zaobchádza. A aký bude kompletný výsledok? Ak ho chcete spoznať, budete si seriál musieť naladiť. Alebo sa radšej The Idolu vyhnúť, vybrať si môžete vždy.

debata chyba

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...