Po Let's Dance má Valábik pred sebou ďalšiu veľkú televíznu výzvu, čaká ho už tento víkend

Niekdajší hokejový obranca má za sebou účinkovanie v Let's Dance, v šou sa pretancoval do siedmeho kola.

21.06.2023 13:00
Boris Valábik a Eliška Lenčešová Foto:
Boris Valábik a Eliška Lenčešová v Let's Dance.
debata

Ako priznal v rozhovore pre TV Pravda, tanečná šou bola veľkou výzvou, ktorá ho posunula vpred. Do súťaže nastúpil s túžbou zbaviť sa pocitu nekomfortnosti, ktorý v ňom tanec vyvolával. Tanečným extrovertom sa síce nestal, ale… „V mysli som sa k tomuto pocitu prepracoval minimálne v dvoch posledných kolách, ktoré som si užíval. Počas nedeľných prenosov som už nemal nohy zaliate v betóne,“ prezradil po skončení ôsmej série Let's Dance (rozhovor pre TV Pravda nižšie).

Rozhovor s Borisom Valábikom po finále šou Let's Dance
Video

Ďalšia výzva súvisiaca s vystupovaním pred kamerami ho čaká už tento víkend. Boris Valábik sa predvedie v pozícii moderátora finále Miss Slovensko, priamy prenos odvysiela televízia JOJ 24. júna. Niekdajší športovec sa už do kolotoča voľby Miss Slovensko dostal aj v roku 2020, kedy sa stal jedným z porotcov, ktorí kráľovnú krásy vyberali.

1. Karolína Barancová 21 rokov, Banská Bystrica...
2. Sonja Kopčanová 22 rokov, Banská Bystrica...
+93. Kinga Puhová 22 rokov, Dunajská Streda...

Boris Valábik je známy najmä ako hokejový komentátor a ako spolumoderátor zábavného podcastu Boris a Brambor, ktorý sa dostal aj na obrazovku RTVS. Valábik v ňom vytvoril dvojicu s ďalším slávnym športovcom, Mariánom Gáboríkom. Diváci ho však z obrazovky RTVS poznajú aj vďaka cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku.

zväčšiť Finalistky 27.ročníka súťaže Miss Slovensko s... Foto: Miss Slovensko
miss slovensko Finalistky 27.ročníka súťaže Miss Slovensko s riaditeľom súťaže Michaelom Kováčikom.

Na moderovanie finálového večera však nebude sám, po jeho boku sa objaví aj Marek Polomský, ktorý od roku 2016 moderuje vlastnú zábavno-inšpiratívnu talkshow Povec ty, kde spovedá úspešných ľudí z rôznych oblastí.

Spomedzi finalistiek MISS Slovensko 2023 novinári volili MISS PRESS - tu je!
Video

A hoci novú Miss Slovensko 2023 spoznáme až v sobotu večer, jeden titul už známy je. Akreditovaní novinári v utorok zvolili MISS PRESS, titul získala 23-ročná Daniela Vojtasová z Dolného Kubína, ktorá súťaží s číslom 12. MISS PRESS študuje na Univerzite Komenského odbor marketingovej komunikácie, ako profesionálna tanečnica účinkovala vo viacerých tanečných a hudobných televíznych projektoch, napríklad aj v šou Let's Dance (pozrite si video pre TV Pravda – vyššie).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #Miss Slovensko 2023

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...