Cruisova bývalka nešetrí komplimentmi na jeho adresu: Nebál sa zveriť mi svoj vlastný život

Do kín prichádza nový film zo série Mission Impossible, v ktorom nebude núdza o fantastické akčné scény. Lákadlom je však aj spojenie Toma Cruisa s herečkou Hayley Atwellovou, ktorá bola krátko jeho partnerkou.

27.06.2023 00:00
Tom Cruise a jeho filmová kolegyňa Hayley Atwell Foto:
Herec Tom Cruise a jeho filmová kolegyňa Hayley Atwell, s ktorou majú byť partnermi aj v súkromí.
debata

Britská hviezda sa v nedávnom rozhovore, ktorý vznikol v rámci promo aktivít k filmu, vyznala zo svojho obdivu k hollywoodskemu kolegovi. Cruise sa ako agent Ethan Hunt vracia už v siedmom filme, na pláne je ešte ôsmy, ktorý vlastne aktuálny príbeh uzavrie.

Rebecca Romijn Čítajte viac Pamätáte si ešte nebezpečnú Mystique z X-Menov? Kedysi zdobila v bikinách obálky a dnes... vau

„Je atlét, je kaskadér a je jeden z najlepších na svetem“ vyhlásila Atwell o Cruisovi pre portál Screen Rant. Podľa britskej herečky však Cruisovi nezáleží len na technickej stránke nakrúcania, ale stará sa aj o to, aby bol príbeh herecky zvládnutý.

Herečka Hayley Atwell v kreácii Ashi Studio.
Herec Tom Cruise predstavil v Londýne novinku...
+13Zľava: Herci Esai Morales, Cary Elwes, Pom...

„Robí zábery na niekoľko opakovaní, využíva rôzne uhly kamery, rôzne typy snímania a odlišné spôsoby herectva,“ uviedla na margo skúseností z ich spoločného nakrúcania. Herečka tiež prezradila, že v čase tvorby snímky Mission Impossible – Dead Reckoning sa medzi nimi vytvorila skutočná dôvera.

zväčšiť Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Italy Mission Impossible 7 Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell pri nakrúcaní jednej zo scén do filmu Mission Impossible 7.

„Bol tam skutočný pocit dôvery z jeho strany voči mne. Zaslúžila som si ho tvrdou prácou,“ komentovala Atwell, ktorá tiež absolvovala množstvo kaskadérskych scén osobne. Naznačila, že v niektorých z nich išlo o skutočnú dôveru, keďže boli pomerne nebezpečné. Hollywoodsky akčný hrdina však svojej kolegyni dôveroval naplno.

V snímke, ktorá vstupuje do slovenských kín už o pár dní, sa okrem ústrednej dvojice objaví aj herečka Rebecca Ferguson, jej krajanka Vanessa Kirby či herečka Pom Klementieff alebo herci Cary Elves a Simon Pegg.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #Tom Cruise #Mission: Impossible #Hayley Atwell

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...