Kostková a Habera spolu pred kamerou: Spojila ich láska z filmu a romantická novinka od kata zo Superstar

Niekoľko rokov nevyprodukoval novú skladbu. To sa v prípade Pavla Haberu zmenilo až vďaka novému filmu. Aj vďaka nemu sa spojil s populárnou herečkou Terezou Kostkovou.

14.07.2023 00:00
Habera FOTO1 Foto:
Spevák Pavol Habera pri nakrúcaní videoklipu skladby Všetko sa môže stať.
debata

Rodák z Brezna nahral titulnú pieseň ku filmu Nikdy nehovor nikdy, romantickej komédii, v ktorej hlavné úlohy stvárnila spomenutá Kostková, ale tiež slovenský herec Tomáš Maštalír či herci Lenka Krobotová, Marek Majeský alebo Jana Kovačiková.

tereza Kostková Čítajte viac Očarujúca Kostková a slovenskí muži: Aktuálne očarila Maštalíra, Miezga jej ušiel a doma má...

Haberova nová pieseň dostala názov Všetko sa môže stať. Skladbu, ktorá má zaznieť v záverečných titulkoch filmu, autor len prednedávnom dokončil v nahrávacom štúdiu. „Hudbu k tejto skladbe som už mal hotovú. Text vznikol až po tom, ako sme sa dohodli, že ju použijeme do filmu. Film sme videli a text upravili tak, aby s ním korešpondoval,“ uviedol spevák, známy tiež ako „kat zo Superstar“, ku genéze piesne. „Dá sa povedať, že skladba je teda filmom čiastočne inšpirovaná a zároveň naň nadväzuje a dopĺňa ho,“ dodal.

zväčšiť Herečka Tereza Kostková a spevák Pavol Habera... Foto: BONTONFILM
Tereza Kostková a spevák Pavol Habera Herečka Tereza Kostková a spevák Pavol Habera pri nakrúcaní videoklipu skladby Všetko sa môže stať.

Súbežne s dokončovaním piesne vznikol aj videoklip. Režíroval ho Adrián Kutný a nakrúcal sa v Prahe. Účinkuje v ňom na niekoľko záberov aj herečka Tereza Kostková, ktorá vo filme stvárňuje hlavnú postavu Naďu. Kostková, ktorej sa na filmovom plátne rysuje vzťah s novým mužom v podaní Tomáša Maštalíra a ktorej život komplikujú ex-partneri oboch „zaľúbencov“, si prácu na klipe užila. A rovnako aj stretnutie s Pavlom Haberom.

Nový film pod taktovkou režiséra Braňa Mišíka príde do slovenských kín 3. augusta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #skladba #Tereza Kostková #Pavol Habera #Nikdy nehovor nikdy

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...