Romantika s Kostkovou a Maštalírom prináša aj výnimočný moment. Film nakrúcali aj v prostredí misie profesora Krčméryho

Film Nikdy nehovor nikdy má za sebou slávnostnú premiéru v Bratislave. Po premietaní pre prvých divákov a prominentných hostí bude nasledovať od 3. augusta aj premiéra celoslovenská.

31.07.2023 00:00
Tereza Kostková a   Hana Holišová Foto:
Tereza Kostková a Hana Holišová na premiére novinky Nikdy nehovor nikdy v Bratislave.
debata

Vzťahovú komédiu od producentov kinohitov Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť či V lete ti poviem, ako sa mám, predstavil ešte minulý týždeň bratislavskému publiku režisér Braňo Mišík s hlavnými hereckými predstaviteľmi Tomášom Maštalírom a Terezou Kostkovou. Nechýbali herci vo vedľajších úlohách, medzi nimi Lenka Krobotová, Lucia Siposová, Branislav Bystriansky či Hana Holišová a v snímke si zahrala aj speváčka Dominika Mirgová.

Tomáš Maštalír Čítajte viac Maštalír v Prahe bez manželky, ale v Bratislave už žiarila po jeho boku. Je z nej krásna tehuľka

„Teší ma, že náš film ide do kín. Dúfam, že si diváci nájdu k nemu cestu a že ich poteší a budú z kina odchádzať s dobrým pocitom,“ vyprevádzal svoj celovečerný debut do kín režisér.

Tomáš Maštalír a Tereza Kostková  na premiére...
Producentka filmu Olga Nunezová a herečka Lenka...
+8Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou  na...

Producentka Oľga Núňezová poďakovala celému štábu, ktorý sa na príprave snímky podieľal. „Verím, že diváci budú po filme odchádzať s pocitom, že všetko zlé môže byť na niečo dobré,“ poznamenala k filmovej novinke a pripomenula, že je pre tvorcov výnimočná aj preto, lebo pri nej spolupracovali s už zosnulým profesorom Vladimírom Krčmérym. „Len vďaka nemu a jeho tímu sa nám v Afrike podarilo natočiť autentické zábery z prostredia jeho misie, ktorej zasvätil celý svoj život,“ dodala Núňezová.

Profesor Vladimír Krčméry na archívnom zábere. Foto: Ivan Majerský, Pravda
Vladimír Krčméry Profesor Vladimír Krčméry na archívnom zábere.

Hlavní hrdinovia filmu Naďa a Peter sa stretávajú v čase, keď sa obidvom rozpadajú dlhoročné manželstvá. Nie je to obvyklé zoznámenie, keďže do seba navzájom narazia autami. Všetko zlé je však na niečo dobré, postupne začnú v živote na seba „narážať“ čoraz častejšie. Po vyriešení poistnej udalosti sa náhodne stretávajú na hodinách jogy, ktoré vedie Naďa a ktoré majú Petrovi pomôcť pri problémoch s chrbticou. Napokon sa na jogovom pobyte nechcene ocitnú na spoločnej izbe aj so svojimi deťmi z obidvoch strán.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nakrúcanie #Tomáš Maštalír #Tereza Kostková #Nikdy nehovor nikdy #Vladimír Krčméry

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...