S pištoľou na páse a túžbou bojovať proti zločinu, zo seriálovej Ivety je Ivana: Ferencová zverejnila záber... máme sa na čo tešiť

Pred pár dňami sa síce objavila na letnej párty televízie JOJ, ale herečka a speváčka Alžbeta Ferencová sa rozhodne neplánuje zaradiť medzi hviezdy, ktoré sa upíšu len jednej zo slovenských televízií. Dôkazom je aj nový projekt.

13.08.2023 00:00
Alžbeta Ferencová Foto:
Herečka, speváčka a tanečnica Alžbeta Ferencová si tiež zapózovala.
debata (2)

Iba pred pár týždňami pôvabná rodáčka z Prešova dokončila nakrúcanie komediálno-kriminálnej novinky, seriálu Dobro došli z produkcie DNA Production, ktorý sa objaví na obrazovkách TV Markíza a TV Nova.

Zuzana Mauréry Čítajte viac Krásna Ferencová, štýlová Tina či nežná Klamová žiarili na letnej párty JOJ: A počkajte, keď uvidíte Mauréry s Mórovou, toto sa podarilo!

„Máme za sebou náročný, no zároveň krásny projekt. Tri mesiace, dá sa povedať nepretržite, som trávila čas na sete s týmito ľuďmi,“ napísala pred pár dňami Ferencová na sociálnej sieti. Zverejnila tam aj sériu momentiek z televízneho nakrúcania, ktoré však neprebiehalo na Slovensku, ale v malebnom Chorvátsku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)

„Najväčšie ďakujem patrí môjmu parťákovi in crime Jakubovi Štáfekovi,“ pokračovala na margo svojho kolegu, s ktorým spoločne stvárnili dvojicu kriminalistov Michala a Ivanu. „Michal a Ivana vyšetrujú zločiny v Chorvátsku páchané Slovákmi a Čechmi, niekedy im to ide dobre a niekedy to až tak dobre nezvládajú,“ napísala Ferencová, ktorá zároveň pozvala divákov k sledovaniu projektu.

zväčšiť Herečka Alžbeta Ferencová ako vyšetrovateľka... Foto: archív Alžbety Ferencovej
Dobro došli Herečka Alžbeta Ferencová ako vyšetrovateľka Ivana v seriáli Dobro došli.

V sérii fotografií sa objavila aj jedna, na ktorej hrdinka jojkárskeho hitu Iveta pózuje pri policajnom automobile a s pištoľou na opasku. Nuž, zdá sa, že sa diváci majú na čo tešiť. Ferencovú, ktorá sa zároveň venuje spevu a vystupuje ako This is Zea, určite diváci nevidia na obrazovkách naposledy.

Herečka Zuzana Mauréry vyzerala naozaj pôvabne.
Moderátorka Jasmina Alagič-Vrbovská (v strede)...
+45Herečka a televízna tvár Diana Mórová nechýbala...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Chorvátsko #nakrúcanie #Alžbeta Ferencová #seriál Dobro došli

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...