Doma aj v práci, na párty aj v Nemocnici: Juraj Loj si zahrá po boku Zuzany Kanócz. Bude v obľube? To je otázne...

Diváci sa s ním naposledy stretli v televíznom projekte Einstein, ale ani Juraj Loj sa nevyhne lekárskemu plášťu. Obľúbený herec bude novou posilou seriálu Nemocnica.

13.08.2023 10:00
796139895 Foto:
Hereckí kolegovia a partneri aj v súkromí. Zuzana Kanócz a Juraj Loj zavítali tiež.
debata

Bratislavský rodák sa objaví už čoskoro v nových epizódach jojkárskeho seriálu, ktorý si získal priazeň divákov. Ktohovie však, ako sa s jeho postavou diváci „popasujú“. JOJ-ka totiž sľubuje, že tentoraz Loj stvárni odborníka, ktorý však nepatrí medzi najprívetivejších.

Sex O Clock Čítajte viac Voyo nakrúca komediálny seriál o sexe. Zahrá si v ňom aj Zuzana Kanócz a Lucia Siposová

„Juraj Loj stvárni doktora Juraja Révaya, ktorý sa narodil v bielych podkolienkach. Na prvý pohľad je nadradený a arogantný,“ píše JOJ na svojej stránke. „Je potomkom aristokratického rodu, starý Bratislavčan, ktorého dávni predkovia slúžili na cisárskom dvore ako lekári. Révay si veľmi ctí svojho otca, slávneho internistu a staré časy, najradšej by vrátil monarchiu a pozíciu rodinných lekárov,“ dopĺňa ešte popis podoby seriálového charakteru televízia.

Herečka Zuzana Mauréry vyzerala naozaj pôvabne.
Moderátorka Jasmina Alagič-Vrbovská (v strede)...
+45Herečka a televízna tvár Diana Mórová nechýbala...

Loj pritom nastupuje do projektu, v ktorom už nejaký čas pôsobí aj jeho životná partnerka a mama jeho detí – herečka Zuzana Kanócz. Budú sa tak stretávať v práci aj v súkromí. Spoločne nedávno dorazila aj na letnú párty televízie JOJ, ktorá sa konala v Bratislave.

JZEM3555 Čítajte viac Pocisková možno končí, ale táto kráska ju môže ľahko nahradiť! Grétka z Nemocnice očarila aj na premiére

Medzi hosťami nechýbali ani ďalšie známe tváre Nemocnice, ako napríklad Marek Majeský, Kristína Turjanová, Noël Czuczor, Dominika Morávková či Diana Klamová. Nechýbali ani tváre ďalších jojkárskych projektov – napríklad seriálu Iveta, zábavno-súťažnej šou Česko Slovensko má talent a mnohých ďalších. Galériu z akcie si môžete pozrieť nižšie.

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #Zuzana Kanócz #Juraj Loj #Joj

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...