Nikdy viac... Charlize Theron má jasno, čo by už pre filmovú rolu nespravila. A dôvody?

Patrí medzi najtalentovanejšie herečky súčasnosti a pre rolu je ochotná urobiť naozaj všeličo. V jednom má však Charlize Theron jasno, v budúcnosti už žiadne...

23.08.2023 00:00
Charlize Theron Foto: ,
Herečka Charlize Theron na slávnostnej premiére filmu Rýchlo a zbesilo 10. V kreácii Dior Haute Couture.
debata

…priberanie. Áno, čítate správne, hollywoodska hviezda sa nedávno priznala v rozhovore pre magazín Allure, čo by už pre filmovú rolu nikdy nespravila. Výrazná zmena hmotnosti neprichádza do úvahy. Niekoľko ich pritom v minulosti už absolvovala práve pre nakrúcanie. Za rolu v príbehu Monštrum, pre ktorú pribrala bezmála 14 kíl, dostala dokonca Oscara.

Brie Larson Čítajte viac Rímsky monument a pred ním... oslnivá Charlize Theron v podprsenke, krásna Brie aj svalovec Diesel. Zbesilá jazda štartuje

„Mala som 27 rokov, keď som nakrútila Monštrum. Zhodila som 13 kíl doslova za noc. Jednoducho som vynechala tri hlavné jedlá a bola som späť na mojej váhe. Potom som nakrútila v 43 rokoch film Tully a skoro rok mi trvalo zbaviť sa tých kíl,“ vysvetlila pre časopis herečka. „Pamätám si, že som volala môjmu doktorovi a hovorila mu, ‚asi zomieram, lebo nedokážem zhodiť ani gram‘,“ opísala Theron svju situáciu. Od lekára vraj prišla odpoveď, ktorá ju veľmi nepotešila. Nezomierala, akurát bola už po štyridsiatke. „Tvoj metabolizmus už nie je, čo býval. To je jediný dôvod,“ povedal jej lekár vtedy.

Rok 2000: Herečka Charlize Theron s kolegom...
Rok 2004: Herečka Charlize Theron (vpravo) a...
+17Herečka Charlize Theron ako sexbomba v...

Dnes, keď sa Charlize Theron pomaly blíži k okrúhlej päťdesiatke (7. júla oslávila 48. narodeniny), už teda žiadne priberanie pre filmovú rolu neprichádza do úvahy. Dôvodom je tiež, že potom sa vraj nedokáže obliecť na spoločenské podujatia či premiéry.

zväčšiť Herečka Charlize Theron na prehliadke Christian... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na prehliadke Christian Dior Jeseň/Zima 2023-2024 v Paríži.

Vo forme však mamu dvoch detí zjavne udržiava aj tréning na nakrúcanie. Najnovšie by sa mala vrátiť v snímke Old Guard, druhom filme z úspešného projektu streamovacej platformy Netflix. Pred kamerami musela hviezda absolvovať množstvo akčných scén.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #rola #Charlize Theron #priberanie na hmotnosti

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...