Ako to mohli ľudia dopustiť, pýta sa Dubayová aj dnes. Hviezda z Dunaja je rada, že nakrúca seriál, ktorý diváci milujú a má čo povedať

Slovenskému divákovi už nepochybne prirástla k srdcu. Najmä tomu, ktorý verne pozerá seriál Dunaj, k vašim službám. Herečka Petra Dubayová sa vrátila aj v jeho tretej sérii.

25.08.2023 12:00
Petra Dubayová Foto:
Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k vašim službám na párty televízie Markíza.
debata (12)

Na nedávnej televíznej párty sympatická rodáčka rodáčka zo Serede priznala, že fenomén markízackého seriálu zasiahol aj jej najbližších. „Mám v rodine veľký veľký fanklub,“ uviedla pre Pravdu s úsmevom. „Som im za to veľmi vďačná. Naozaj sa o to veľmi zaujímajú a baví ich seriál. Ale výborní sú aj v tom, že sa ma nepýtajú, čo sa stane. Chcú to vidieť v televízii,“ vysvetlila Dubayová, ktorá v projekte stvárňuje predavačku Evu.

V rodine mám veľký fanklub, ale nepýtajú sa, čo sa stane v Dunaji
Video
Zdroj: PRAVDA

Seriál Dunaj, k vašim službám má aj českú verziu pod názvom Zlatá labuť – s veľmi podobným dejom. Dubayová však zatiaľ nevidela ani jednu z jeho častí. „Aj z časových dôvodov som nevidela zatiaľ žiadnu. Ale momentálne je to už aj o tom, že sa nechcem nechať ovplyvniť, keďže naozaj tá predloha je veľmi podobná. Nechávam si moju postavu sama pre seba,“ prezradila Petra, ktorá považuje obdobie seriálu Dunaj a historické reálie sprostredkované divákom za veľmi dôležité.

Kristína Svarinská Čítajte viac Sexy letná Svarinská, elegantná kráska Arató z Dunaja a jej kolega? Prišiel v sukni. Letný žúr Markízy plný hviezd, módu musíte vidieť

„Som fanúšikom histórie a o mnohých veciach som čítala, učila sa o nich. Ale v tých časoch sa diali veci, ktoré aj keď počujem stýkrát, stále ma zarazia a pýtam sa seba, ako to vôbec bolo možné. A ako to ľudia mohli dopustiť,“ komentovala Petra Dubayová, ktorú čoskoro diváci uvidia aj v šesťdielnej minisérii Víťaz na platforme SkyShowtime.

zväčšiť Petra Dubayová ako Eva v seriáli Dunaj, k vašim... Foto: Markíza
Petra Dubayová Petra Dubayová ako Eva v seriáli Dunaj, k vašim službám.

Aj o nej už niečo prezradila v našom rozhovore, ktorý si môžete pozrieť vo videu vyššie. Petru Dubayovú a ďalšie tváre televíznych projektov Markízy si pozrite aj v bohatej galérii.

Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na...
Herečka Jana Kovalčiková na párty televízie...
+63Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #história #rola #porovnanie #Petra Dubayová #seriál Dunaj k vašim službám

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....