V záplave kvetov ako nežná víla aj zvodná kráska v kratučkých šatách: Kristína volá ženy tancovať a odkaz mužom: Len sa pozerajte

Každá z nás tancuje svojím vlastným životom a rytmom, hovorí slovenská speváčka Kristína. Do éteru vstupuje novinkou s príznačným názvom Tancuj.

14.10.2023 12:00
Kristína Foto:
Speváčka Kristína na archívnom zábere z roku 2019.
debata

Speváčka si k novému singlu zložila hudbu, text napísala Zuzana Štelbaská. K skladbe už vznikol aj videoklip, ktorého réžie sa ujali Michal Holečko a Kun Sándor. V záberoch je zachytená speváčka aj s tanečníčkami v romantickom prostredí plnom kvetín a zelene, kde sa pred kamerou vlní do rytmu tanca. Pri nakrúcaní vystriedala niekoľko modelov nežných šiat s florálnou potlačou, ktoré zvýrazňujú jej krivky, ale aj umožňujú voľnosť pohybu.

Natalie Imbruglia Čítajte viac Jej slávny hit Torn ste si zaručene kedysi spievali aj vy. Krásna Natalie Imbruglia má dnes 48 a nové zábery z pláže, ktoré neklamú... vyzerá skvelo

„Myslím si, že ženy a tanec sú silne prepojené, že tanec je jedným z tých najprirodzenejších spôsobov, ako sa vieme niekedy vyliečiť samy a zbaviť sa toho, čo nás niekedy zaťažuje. Aby sme mohli znovu žiariť tak, ako to vie každá z nás. V texte od Zuzky Štelbaskej som sa našla a cítila samú seba. Tanec, rovnako ako spev, milujem od detstva a je pre mňa ako druh relaxácie, zábavy a prepojenia sa so sebou. Verím, že tento videoklip sa pretancuje od ženy k žene, aj preto, že táto skladba bola vytvorená ženami,“ hovorí Kristína.

Pozrite si tiež: známe Slovenky a v rukách tisícové kabelky
Mojiteľka tanečnej školy Iveta Tkáčová s...
Lekárka a majiteľka kliniky krásy Alena Pallová...
+15Kabelka Fendigraphy z dielne značky Fendi,...

"Pred pár rokmi chodievala populárna slovenská interpretka pravidelne tancovať do svojho obľúbeného štúdia a vždy odtiaľ na sociálne siete pridávala nadšené fotky s opismi, akú radosť jej tanec robí, ako sa tam vie odreagovať, utriediť si myšlienky.

„Keďže aj ja presne viem, ako veľmi človeku dokáže pohyb pomôcť odfiltrovať všetky ťažké nánosy na duši, po jednom takomto príspevku som napísala text Tancuj. Pôvodný text bol explicitnejší v tom, z čoho všetkého sa môže žena vytancovať, no Kika to s jej slnečnou povahou učesala tak, aby z piesne žiarila hlavne nádej, že sa veci zmenia k lepšiemu,“ uviedla textárka Zuzana Štelbaská.

Dúfa, že muži im to odpustia, ale „pieseň je určená najmä nám – ženám“. Textárka zdôraznila, že od mužov občas dobre padne, aby „v čase, keď vidia, že sme si zase raz na plecia naložili celučký svet, ukázali svoju podporu a dopriali priestor“.

„My už vieme, čo s ním.“ dodala Zuzana Štelbaská.

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #tanec #hymna #Kristina #sila ženy

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...