Bola to strastiplná cesta. Lucke, víťazke Pečie celé Slovensko, sa zmení život od základov. Už o mesiac

Lucka Gyenesová, víťazka 2. série šou Pečie celé Slovensko, sa už po zisku titulu majsterky pekárky netajila svojou túžbou venovať sa cukrárskemu umeniu profesionálne.

14.11.2023 18:00
Lucka Foto:
Lucka Gyenesová, víťazka 2. série šou Pečie celé Slovensko.
debata (1)

Ako prezradila pre Pravda.sk, jej sen je už takmer skutočnosťou, z čoho má obrovskú radosť. „O mesiac otváram svoju cukrárenskú výrobňu v Nových Zámkoch, kúsok od miesta, kde bývam,“ opisuje sympatická cukrárka s úsmevom. Ako hovorí, išlo o strastiplnú cestu, ale všetko je už pripravené. „Musela som si dorobiť cukrársku školu, následne zháňať pečiatky a povolenia, ale všetko klaplo.“ Ako dodala, dúfa, že výrobňa sa rozbehne a ona bude môcť už čoskoro zamestnať aj dve-tri kolegyne.

V 2. sérii šou Pečie celé Slovensko zvíťazila...
V 2. sérii šou Pečie celé Slovensko zvíťazila...
+21V 2. sérii šou Pečie celé Slovensko zvíťazila...

Než sa Lucka prihlásila do šou Pečie celé Slovensko, venovala sa účtovníctvu. S tým však definitívne skončila, účtovníčku nebude robiť ani sama sebe. „Oslovila som kamarátku, ktorá mi bude robiť účtovníctvo za makrónky,“ hovorí so smiechom.

Hoci od jej víťazstva v šou ubehol už rok, diváci si ju zo sladkej šou RTVS pamätajú a zvlášť počas nákupov dostáva zaujímavé otázky. „Keď idem do potravín, tak ma ľudia zastavujú a pýtajú sa ma, akú múku kúpiť na to či ono alebo či používam do dezertov práve ten-ktorý pudingový prášok. Stáva sa mi to najmä doma v Nových Zámkoch, beriem to pozitívne.“ S poriadnym davom fanúšikov sa stretla aj počas nedávnej výstavy Bibliotéka v Bratislave, na ktorú prišla kvôli sladkej novinke súvisiacej so šou Pečie celé Slovensko. Stala sa krstnou mamou knihy Pečie celé Slovensko 2. Zlatým prachom ju medzi čitateľov vyprevadili generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj a práve Lucia Gyenesová, nechýbali ani porotkyne šou Jozefína Zaukolcová a Petra Tóthová či niektorí finalisti prvej , druhej aj tretej série.

zväčšiť Zlatým prachom knižnú novinku Pečie celé... Foto: RTVS
generalny riaditel RTVS Lubos Machaj moderatorka Karin Majtanova a vitazka druhej serie sou Pecie cele Slovensko Lucia Gyenesova Zlatým prachom knižnú novinku Pečie celé Slovensko 2 medzi čitateľov vyprevadili generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj a Lucka Gyenesová, víťazka 2. série šou Pečie celé Slovensko (vpravo).

„Každá kniha je ako zrkadlo a každý si nájde tú svoju. Kniha Pečie celé Slovensko 2 je zrkadlom celej našej finálovej dvanástky z druhej série a ja prajem čitateľom, aby si pri nej každý jeden oddýchol, ponoril sa do sladkého cukrárskeho sveta a našiel si v nej svoj najobľúbenejší recept, ktorým poteší svojich blízkych,“ vyjadrila sa Gyenesová.

Video

V knihe Pečie celé Slovensko 2 cukrári nájdu tie najlepšie a najzaujímavejšie recepty z 2. série šou Pečie celé Slovensko s detailným návodom na pečenie. Pekárske inšpirácie na koláče na plechu, palacinkové torty, tiramisu či monodezerty.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko #Lucka Gyenesová

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...