Želanie od najviac nenávidenej postavy Dunaja? To si pozrite! Po boku má...

Tvorcom sa v seriáli Dunaj, k vašim službám podaril naozaj skvelý mix hrdinov... A niekto musí byť aj ten najviac nenávidený.

01.01.2024 14:20
Dunaj k vašim službám Foto:
Hrdinovia seriálu Dunaj, k vašim službám.
debata

V týchto dňoch sa síce na obrazovke Markízy seriálový hit Dunaj, k vašim službám neobjavuje, jeho fanúšikovia sa nových častí dočkajú už čoskoro.

Na Instagrame Markízy sa verným divákom prihovorilo zopár jeho hlavných hviezd so želaním šťastného nového roka. Áno, aj jeden z najnegatívnejších hrdinov sa usmieval so šampanským v ruke. O kom je reč? Filip Tůma (Anton Holubec) po boku svojej seriálovej manželky Leny (Jana Kovalčiková) v dobovom kostýme zaželal divákom seriálu krásny rok 2024. Práve tento pár výrazne miešal karty počas celej 4. série, do ktorej vhupla Kovalčiková ako nováčik. A bude ich miešať aj naďalej.

Ale nielen „nenávidený“ Holubec sa divákom prihovoril počas prvého dňa v roku. S podobným želaním si pripili aj ďalší hrdinovia – seriálová Irena (Barbora Andrešičová) a Dávid (Jakub Jablonský), ktorí zaželali seriálovým fanúšikom spokojný a luxusný rok 2024.

A nechýbalo ani novoročné želanie od hlavnej ženskej hrdinky Kláry Zacharovej (Kristína Svarinská). Do novej série už vhupne ako pani Kučerová, v závere 4. série sa totiž vydala za svoju lásku, Petra Kučeru (Marek Rozkoš).

majeská Čítajte viac Očarujúce zábery! Dubayová či Hilmerová sa lúčili s Dunajom, Koleníkov záber s jeho Helgou berie dych, len škoda, že...

Podobne, ako do 4. série, aj do tej nasledujúcej pribudnú nové postavy. Pred kamerami seriálového hitu sa objavia Marek Fašiang, Ján Dobrík či Ady Hajdu.

Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim...
+20Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #Filip Tůma #Jana Kovalčiková #k vašim službám

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....