Najlepšie milostné scény pred kamerou zažil s mužom, priznal Paul Mescal. Dôvodom je ich spojenie v súkromí

Rozpočtom aj reklamou pomerne malý film, no reakcie kritikov sú nadšené. Hviezdne obsadenie pridáva na fakte, že o snímku All Of US Strangers sa zaujíma aj svet fanúšikov na sociálnych sieťach.

30.01.2024 07:00
Andrew Scott (vpravo) a Paul Mescal Foto:
Herci Andrew Scott (vpravo) a Paul Mescal na zábere z filmu All of Us Strangers.
debata

Do projektu v réžii Andrewa Haigha zamierili herci Andrew Scott a Paul Mescal, ktorí sa za posledné mesiace objavili na viacerých spoločenských podujatiach či červených kobercoch vyhlásenia cien. V snímke si zahrali milostnú dvojicu a absolvovali aj niekoľko veľmi intímnych scén.

Demi Moore v kreácii Balmain Čítajte viac Bohaté, krásne a zranené. Dohodli sa, že ho zničia... Demi Moore hrá v skutočnom príbehu, na jeho premiére uchvátila. Je z nej labuť

Mescal, ktorého preslávil seriál Normal People a ktorý sa aj vďaka nemu ocitol v pozícii sexidolu súčasnej generácie dvadsiatnikov, sa priznal, že nakrúcanie milostných scén s kolegom Scottom patrí „obľúbeným“ zážitkom jeho doterajšej hereckej kariéry.

Herci a po nakrúcaní aj dobrí kamaráti Andrew...
Zľava: Herci Paul Mescal, Andrew Scott, Claire...
+6Zľava: Herci Paul Mescal, Andrew Scott, Claire...

„Nikdy to nejde ľahko, pretože pri natáčaní týchto scén je vždy okolo veľa ľudí. Nakoniec je to ale o osobe oproti vám a vy musíte vierohodne zahrať, čo si pýta scenár, ale nemôžete to celé fejkovať nejakou replikou. Všetko absolútne závisí od vzájomného ľudského spojenia, ktoré je prítomné v tomto filme skutočne výrazne,“ uviedol v rozhovore pre britský Vogue talentovaný Paul Mescal. Naznačil tak, že so Scottom sa počas práce spriatelili a to, konieckoncov, vidieť aj na mnohých spoločenských akciách. Mescal však nezabudol ani na minulé zážitky podobného razenia.

Zľava: Herci Paul Mescal, Andrew Scott, Claire... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
Britain All of us Strangers Premiere Zľava: Herci Paul Mescal, Andrew Scott, Claire Foy a režisér Andrew Haigh predstavili v Londýne film All of us Strangers.

„Mal som veľké šťastie, že s každým doterajším hereckým partnerom pred kamerou, s ktorým som musel robiť tieto typy intímnych scén, bola chémia, ale aj fyzické porozumenie a dôvera,“ doplnil tiež Mescal, ktorý je známy odvážnymi scénami zo spomenutého projektu Normal People. Tam bola jeho partnerkou pred kamerou herečka Daisy Edgar-Jones.

Natália Hatalová Čítajte viac Rozchod je niekedy jediná správna cesta, hovorí Hatalová. Šťastie v láske kedysi nemala, dnes o tom hovorí v...

Vo filme All Of Us Strangers exceluje aj spomenutý Andrew Scott, no tiež herečka Claire Foy. Film bol uvedený v limitovanom počte kín a čoskoro by sa mal objaviť aj na Slovensku dostupných streamovacích platformách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #kouč #milostné scény #Paul Mescal #Andrew Scott

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...