Surovcová nie som, ale ani úplné drevo, reagovala známa topmodelka na ponuku do Let's Dance. Po prvom tréningu sa ukázala pravda

Je vôbec prvou topmodelkou, ktorá sa v populárnom formáte tanečnej šou na slovenských obrazovkách objaví. Michaela Kocianová pre Pravdu prezradila, prečo súhlasila a čo si myslí dnes, keď začala s tréningami.

15.02.2024 00:00
debata
Ivana Surovcová síce nie som, ale ani drevo, povedala si Kocianová na ponuku z Let's Dance. Potom prišla realita
Video
Zdroj: TV Pravda

Nedávno navštívila Kocianová redakciu Pravdy, v ktorej vznikol rozhovore pre reláciu Ide o nás. Práve v ňom sme sa zhovárali aj o tancovaní a angažmán v markízackom Let's Dance. Celý rozhovor pre vás pripravujem na najbližšie dni. V rámci tanečnej horúčky, ktorá začína ovládať Slovensko, sme sa však už teraz rozhodli priniesť pár vyjadrení, ktoré sa týkajú práve Let's Dance.

Petra Dubayová Čítajte viac Takto ste ju doposiaľ nevideli! Krásna Dubayová z Dunaja ako sexy dračica... a nie je jediná. Pozrite na zvodnú 70-ničku Gregorovú

„Bola som vo Švajčiarsku a zrazu mi volalo nejaké neznáme číslo zo Slovenska. Nebrala som to, bolo večer deväť hodín, ale potom mi prišla správa, že volajú z kastingovej agentúry a či by som sa mohla ozvať. Volala som na druhý deň a pani sa ma opýtala, ako som na tom s tancom,“ opísala Michaela Kocianová situáciu, ako vlastne prišla ponuka na účinkovanie v markízackom programe. „Odpovedala som jej, že Ivana Surovcová asi nie som, ale teda niekoľko topánok som už pri tancovaní tiež zodrala. Takže nie som ani úplné drevo. Takže prišla otázka, či by som chcela ísť do Let's Dance,“ pokračovala Kocianová.

Topmodelka Michaela Kocianová to pred... Foto: TV Markíza
Michaela Kocianová Topmodelka Michaela Kocianová to pred objektívom vie. Ako to zvládne na tanečnom parkete?

Rozhodnutie vraj neprišlo hneď. Musela zvážiť viacero faktorov – či už je reč o profesii modelky, ktorá často musí cestovať na niekoľko dní do rôznych lokácií (a nemá tým pádom toľko času na tréningy), ale tiež napríklad preto, lebo Michaela momentálne žije striedavo medzi Slovenskom a Veľkou Britániou. V Londýne žije totiž jej partner Rafic Said.

Speváčka Tina a jej glamour podoba - určite ju...
Herec Jakub Jablonský sa objaví v tanečnej šou.
+8Aj herečka Petra Dubayová, jedna z hviezd...

Od tanečnej šou ju vraj trochu odhováral aj jej modelingový agent, riaditeľ agentúry Elite Model Managment Saša Jány. Michaela si povedala, že nie je žiadna padavka a rozhodla sa výzvu prijať. Pre tvorcov bolo celkom náročné vybrať pre krásku, ktorá ako jediná Slovenka predvádzala pre značku Victoria's Secret, dostatočne vysokého partnera. Tanečníka Csabu Adama napokon našli v Maďarsku.

Michaela Kocianová Čítajte viac Ideálny partner pre topmodelku Kocianovú? Pri jej výške 181 centimetrov...

A čo hovorí Michaela dnes, keď už dvojfázovo trénuje niekoľko týždňov, aby sa počas premiéry 9. série predviedla v čo najlepšej forme? Viac si pozrite vo videu. Celý rozhovor z relácie Ide o nás, v ktorom sme rozobrali aj modelingovú kariéru, sebavedomie, starnutie či pomoc seniorom, v ktorej sa Michaela angažuje, uvidíte v piatok večer o 19.30 na obrazovkách TA3 a v najbližších dňoch aj na TV Pravda.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová.
Topmodelka Michaela Kocianová je aktívna a...
+20Topmodelka Michaela Kocianová to pred...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #tréning #Michaela Kocianová #Let´s Dance

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...