V Let's Dance padla desiatka hneď v prvom kole, Facundo Arana ju vytasil po tanci... áno, hviezdy z Dunaja, ale Dubayová to nebola

Tanečná horúčka v nedeľu večer oficiálne odštartovala. V bratislavskej výstavnej hale sa opäť začal niekoľkotýždňový maratón pod názvom Let's Dance. Premiérový večer deviatej série bol aj plný prekvapení.

04.03.2024 08:02 , aktualizované: 12:18
882A5677 Foto:
Herečka Hana Gregorová v tanečnej šou Let´s Dance.
debata

Jedným z nich, azda najväčším, ktoré sprevádzali aj nadvihnuté obočie a výrazy prekvapenia či šoku u Jána Ďurovčíka alebo moderátora Viktora Vinczeho. Postaral sa ne prvou desiatkou v rámci hodnotenia herec Facundo Arana, ktorý bol špeciálnym hosťom prvého kola súťaže.

Ján Koleník a Petra Dubayová Čítajte viac Urazený Ján Koleník? Petra Dubayová opísala jeho reakciu potom, čo mu oznámila veľkú novinu

Hrdina telenovely Divoký anjel, ktorého milovali tisíce divákov, odmenil najvyššou známkou herca Jakuba Jablonského – hrdinu seriálu Dunaj, k vašim službám. Dostal ju od neho za quickstep, ktorý postavil aj prítomných divákov na nohy a venoval Jablonskému standing ovation. Išlo skutočne o najlepšie vystúpenie večera, no prvá desiatka a hneď v premiérovej časti – to bolo niečo nevídané. Jablonský sa však celkom jasne svojou šou a talentom, ktorý určite podporuje aj fakt, že v minulosti tancoval vo foklórnom súbore, zaradil medzi favoritov súťaže.

zväčšiť Herec Jakub Jablonský ohúril hneď v prvom kole.... Foto: TV Markíza
Jakub Jablonský Herec Jakub Jablonský ohúril hneď v prvom kole. Podarilo sa mu to quickstepom.

Spomedzi jeho hereckých kolegov sa pomerne vysokých známok a tiež pozitívnych hodnotení dočkala aj herečka Anna Jakab Rakovská či Juraj Loj. Menej sa však darilo napríklad Petre Dubayovej. Na nohách stála takmer celá Incheba aj celkom v závere, keď sa pred kamerami predviedla Hana Gregorová.

Herečka Hana Gregorová na tanečnom parkete.
Herec Jakub Jablonský ohúril hneď v prvom kole....
+15Porota prvého kola - zľava: Facundo Arana,...

Sedemdesiatničke sa podaril emotívny waltz, ktorý dojal aj hosťujúceho porotcu. „Ako sa volal tvoj manžel? Radek? Myslím si, že to bol nádherný odkaz. Vyzeralo to, akoby si dnes tancovala na tom parkete s Radkom,“ uviedol, čo dojalo aj samotnú herečku a historicky najstaršiu účinkujúcu v súťaži.

Petra Dubayová Čítajte viac Takto ste ju doposiaľ nevideli! Krásna Dubayová z Dunaja ako sexy dračica... a nie je jediná. Pozrite na zvodnú 70-ničku Gregorovú

Spomedzi jedenástich párov sa nadšených komentárov a potlesku dočkal aj moderátor Ján Tribula, ktorého tanečnou partnerkou je Natália Glosíková. „Tanečná legenda,“ vyhlásila Adela Vinczeová, ktorá opäť sedí v štvorčlennej porote a bude sa v nej objavovať pravidelne.

Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od Fera...
Tanečnica Ivana Surovcová s manželom Mariánom...
+25Herečka Zuzana Šebová.

Debutom pred kamerami bol tanečný parket v nedeľu večer aj pre futbalistu Jána Ďuricu či speváčku Tinu alebo topmodelku Michaelu Kocianovú a zostavu doplnil herec Juraj Bača. Po prvom kole nevypadol zo súťaže nik, no budúci týždeň sa už vyraďovaniu dať vyhnúť nebude. Hoci prvý večer naznačil, kto má „silnejšie nohy“ a „lepší rytmus“, stále treba kalkulovať aj s priazňou hlasujúcich divákov. Uvidí sa teda, koho budú ďalej posúvať výkony a koho sympatie.

O Let's Dance sme sa zhovárali aj s topmodelkou Michaelou Kocianovou či moderátorkou Adelou Vinczeovou. Viac si pozrite vo videách.

Surovcová nie som, ale ani úplné drevo, hovorí Michaela Kocianová
Video
Zdroj: TV Pravda
Baví ešte Adelu Vinczeovú Let's Dance? Ako zvláda rutinu v práci?
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hana Gregorová #Let´s Dance #Jakub Jablonský

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...