Držím palce všetkým, ale... jedno meno predsa len povedala. Koho podporuje v Let's Dance Lucia Hlaváčková?

V nedeľu večer sa vrátila v plnom nasadení do tanečnej šou. S moderátorkou Luciou Hlaváčkovou sme sa zhovárali ešte pár dní pred veľkou premiérou.

05.03.2024 00:00
ZAK 7717 Foto:
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od Fera Mikloška.
debata

Tvár šou Let's Dance prezradila, že sa jej zdá, akoby ani neprešiel takmer rok od ostatnej série. „Mám pocit, že to bolo pár týždňov, čo sme skončili ôsmu sériu a teraz už tu máme deviatu. Teším sa na ľudí, ktorých som tu spoznala. Teraz sa cítim o trošku lepšie, lebo už viem, čo ma čaká,“ vysvetlila pre TV Pravda.

882A5677 Čítajte viac V Let's Dance padla desiatka hneď v prvom kole, Facundo Arana ju vytasil po tanci... áno, hviezdy z Dunaja, ale Dubayová to nebola

Diváci vnímajú Hlaváčkovú ako moderátorku Telerána, čo môže zvádzať k dojmu, že je ranné vtáča. „Vôbec nie. Som sova,“ vyhlásila s úsmevom sympatická moderátorka.

Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od Fera...
Tanečnica Ivana Surovcová s manželom Mariánom...
+25Herečka Zuzana Šebová.

„Nemám rada ranné vstávanie, ale nemám problém skoro vstať. V tejto chvíli som po troch Teleránach, takže sa trochu obávam, čo ti tu hovorím. Za tri sekundy si to nebudem pamätať. Verím, že to dáva trošku hlavu a pätu. Ale nie som ten typ, ktorý má dvestopäťdesiat budíkov a má problém sa zobudiť,“ ozrejmila Lucia Hlaváčková.

Adela Vinczeová Čítajte viac Surovcová ako živý darček, pohľadu do výstrihu sa nedalo ubrániť. S módou sa hrala aj trblietavá Vinczeová a to ste ešte nevideli éterickú Arató v krikľavej čipke...

Na nedeľňajšom súťažnom večere videla aj ona sama prvýkrát tancovať všetkých jedenásť párov. Pri otázke, či má svojho favorita, sa, samozrejme, vyjadrila diplomaticky. „Držím palce všetkým,“ uviedla. Potom však prezradila aj jedno meno – pri ktorom možno palce zatne trochu viac. O koho ide, pozrite sa vo videu.

Držím palce všetkým, ale... jedno meno predsa len povedala. Komu praje Lucia Hlaváčková v Let's Dance?
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #moderátor #Let´s Dance #Lucia Hlaváčková

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...