Celkom nahý na oscarovom pódiu! Herec a zápasník John Cena vzal útokom sociálne siete. A čo sa skrýva pod obálkou?

Tvorcovia oscarového ceremoniálu sa každý rok snažia zaujať divákov a priniesť aj moment, ktorým bude žiť internet ešte pár hodín či dní. Tento rok sa o to postará pravdepodobne aj nahý svalovec na pódiu.

11.03.2024 06:15
96th Academy Awards - Show Foto:
Herec John Cena prezentuje cenu za najlepšie kostýmy.
debata (3)

Reč nie je o nikom inom ako hercovi a zápasníkovi Johnovi Cenovi – hrdinovi viacerých akčných hitov. Cena sa v rámci 96. ročníka cien objavil ako jeden z prezentujúcich hostí večera a odovzdával cenu za najlepšie kostýmy. Áno, bola irónia, že prišiel nahý. A tiež pripomienka nahého výročia. Presne pred 50 rokmi – v roku 1974 – sa totiž na veľkolepom ceremoniáli objavil narušiteľ, ktorý prebehol cez pódium nahý.

Ariana Grande Čítajte viac Kráľovná Oscarového večera? Ťažko vybrať jedinú, no Jennifer Lawrence k nej mala blízko. Uchvátila aj Eva Longoria a hviezda Barbie v šatách, ktoré boli óda na krivky

Cena vyšiel na pódium pred stovky hostí a tisícky divákov pri obrazovkách len s obálkou, ktorú držal pred svojimi intímnymi partiami. Zo záberov kamery to pôsobilo naozaj tak, že Cena je „na Adama“. Zábery zo zákulisia však ukazujú, že v realite jeho intímne partie zakrýval hrubý látkový pás telovej farby, ktoré mal tesne nalepený spredu aj zozadu.

zväčšiť Herec John Cena v zákulisí 96. ročníka cien... Foto: Profimedia
John Cena Herec John Cena v zákulisí 96. ročníka cien Americkej filmovej akadémie čaká na svoj výstup.

Vtipne pôsobí aj momentka, na ktorej sa Cena v zákulisí takto vystrojený pozerá na hodinky a odratúva minúty do svojho vystúpenia. Narozdiel od iných pánov, ktorí mali v tento večer smoking a lakovky, ho vyšiel oscarový ceremoniál výrazne lacnejšie. Vystačil si s ortopedickými šlapkami.

O víťazoch 96. ročníka Oscarov, medzi ktorými triumfoval film Oppenheimer, čítajte viac v odkaze. Pozrite si aj bohatú galériu módy z červeného koberca.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.
Herec Josh Hartnett a jeho partnerka Tamsin...
Herečka Emily Blunt si obliekla kreáciu...
+29Tenista Roger Federer na vyhlásení 96. ročníka...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Oscar #nahý #kostým #John Cena

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...