Ja to potiahnem hore, ty musíš nohami, povedala Gregorová tanečníkovi. A čo on na herečkinu formu? Dosť dobre, na to, že má 45...

Svojho tanečného partnera nenazve inak ako Robko a podľa zdrojov zo zákulisia sa stala miláčikom všetkých účinkujúcich. Herečka Hana Gregorová do tanečnej súťaže pôvodne vraj ísť veľmi nechcela.

14.03.2024 00:00
Hana Gregorová a Róbert Pavlík Foto:
Hana Gregorová a Róbert Pavlík v 2. kole Let's Dance.
debata (3)

„Keď ma oslovili, nepovedala som áno,“ prezrádza pre Pravdu populárna herečka. „Opýtala som sa ich, či sa zbláznili a vedia, koľko mám rokov. A oni mi na to povedali, áno, vieme, veď práve preto,“ opisuje Gregorová prvý kontakt s tvorcami markízackej šou.

Michaela Kocianová a Csaba Ádám Čítajte viac Ako prvá v Let's Dance skončila Kocianová! 2. kolo ovládli muži, ale len po vystúpení Tribulu začali v Inchebe...

Vzala si vraj čas na rozmyslenie, ale medzitým už zástupcovia Markízy kontaktovali aj obe jej deti, syna Ondřeja a dcéru Rolu. „Aj oni do mňa začali hučať, že to bude super. Tak som si povedala, všetko sa má skúsiť,“ priznáva hviezda seriálu Hranica.

Štvorica porotcov z druhého kola - zľava: Ján...
Hudobník Onďrej Gregor Brzobohatý a jeho...
+18Herečka Monika Horváthová zo seriálu Mama na...

Od hercov sa vraj často očakáva, že majú pohybovú prípravu a tým pádom by mohla byť pre nich podobná súťaž jednoduchšia. „To je pravda, pohybovú prípravu máme. Ale skôr sme brali ľudovky. A nemáme vytrénovanú pohybovú pamäť ako tanečníci. Za deň sa naučím trojstranovú báseň, ale tie kroky – to je pre mňa strašná drina,“ hovorí členka momentálne už len desaťčlennej zostavy účinkujúcich (v prvom súťažnom kole Let's Dance opustila topmodelka Michaela Kocianová).

Herečka Hana Gregorová sa tiež objaví v... Foto: TV Markíza
Hana Gregorová Herečka Hana Gregorová sa tiež objaví v tanečnej šou Let's Dance.

S tanečným partnerom Róbertom sa vraj hneď v úvode dohodla. „Povedala som mu, Robko môj, na ten vrch mám papiere, to utiahnem herecky. A pri nohách to zase musíš potiahnuť ty,“ spomína s humorom Gregorová. Do nášho rozhovoru vstupuje aj on sám a tak smeruje otázka priamo na neho. Ako sa Hane Gregorovej darí na tanečnom parkete?

ZAK 7798 Čítajte viac Všetci umelci to nemajú, ale Tina áno, hovorí Vilém Šír o talente svojej partnerky. Jeden sa chce dostať po cha-chu a ten druhý...

„V rámci možností veľmi dobre. Som milo prekvapený. Aj na to, aký má vek, ma naozaj milo prekvapila,“ vysvetľuje Róbert Pavlík. „Na to, že mám päťdesiat,“ skáče mu do reči Gregorová so smiechom, no on pokračuje ďalej. „Ja som myslel, že má 45, takže v tomto veku skvelá forma.“

Komu drží palce v súťaži moderátorka Lucia Hlaváčková?
Video
Zdroj: TV Pravda

Gregorová je s vekom 71 rokov vôbec najstaršia účinkujúca v doterajšej histórii programu, no nepochybne okrem mladistvej formy pomáha aj mladistvá myseľ. Gregorovú si obľúbili všetci účinkujúci, určite aj preto, že pravidelne nosí na tréning vlastnoručne navarené dobroty. Najdôležitejšie, samozrejme, je, aby to fungovalo medzi ňou a Pavlíkom. A zdá sa, že tam niet pochýb. „Chémia funguje. Aj tanečná, aj ľudská. Tak to je super,“ uzatvára herečka. V nedeľu večer sa znovu predstaví v bratislavskej Inchebe a zabojuje o divácke hlasy aj priazeň poroty.

Ján Ďurica a Vanesa Indrová v 2. kole Let's Dance.
Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 2. kole Let's...
+8Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 2. kole...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #Hana Gregorová #Let´s Dance #Róbert Pavlík

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...