Horúčky a vyčerpanie organizmu, Bača skončil na antibiotikách. Dúfam v zázrak, povedal pred ďalším kolom Let's Dance

Telo vyhlásilo štrajk. Herca Juraja Baču po nedeľňajšom druhom tanečnom večere markízackej šou "zložilo". Prezradil to vo štvrtok v rozhovore pre Pravdu.

15.03.2024 00:00
Untitled Session114514 Foto:
Herec Juraj Bača a jeho fešácky look pre Let´s Dance.
debata

„Bohužiaľ, stala sa taká vec, že som hneď po po nedeľňajšom prenose ostal ležať. Vyskočili mi teploty na 38–39, lekár skonštatoval vyčerpanie organizmu, ale dostal som nasadené aj antibiotiká,“ uviedol vo štvrtok predpoludním na tlačovej konferencii v centre Bratislavy.

Hana Gregorová a Róbert Pavlík Čítajte viac Ja to potiahnem hore, ty musíš nohami, povedala Gregorová tanečníkovi. A čo on na herečkinu formu? Dosť dobre, na to, že má 45...

„Dnes je štvrtok a idem tancovať prvý deň nový tanec. Čiže som vlastne prišiel o pondelok, utorok a stredu,“ posťažoval sa moderátor a herec. „Asi sa bude musieť stať malý zázrak. Tancujeme jive a ten je veľmi energický, je veľmi rýchly, veľmi veľmi náročný na dýchanie. Ale stále dúfam, že do nedele to nejakým spôsobom dáme,“ pokračoval Bača.

Ján Ďurica a Vanesa Indrová v 2. kole Let's Dance.
Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 2. kole Let's...
+8Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 2. kole...

Považuje sa za veľmi svedomitého profesionála a tak pristupuje aj k tancovaniu. „Som človek, ktorý keď do niečoho ide, tak naozaj sa do toho ponára na 100 percent. Beriem to ako istým spôsobom ako zodpovednosť alebo záväzok tým, že som bol oslovený do šou. Neviem si predstaviť, že by mi to bolo jedno. A nejde len o hodnotenie porotcov. Druhá vec je kvantum esemesiek, ktoré posielajú ľudia, podporujú nás. Ukázalo sa to aj poslednom prenose. Vnímam to ako zodpovednosť aj voči tvorcom šou, aj voči ľuďom, ktorí nám fandia a posúvajú nás ďalej,“ vyhlásil Juraj Bača.

zväčšiť Juraj Bača a Patrícia Piešťanská v 2. kole... Foto: Markíza
Juraj Bača a Patrícia Piešťanská Juraj Bača a Patrícia Piešťanská v 2. kole Let's Dance.

Napriek tomu, že časť jeho profesionálneho chlebíčka tvorí herectvo, priznal, že sa nevie skrývať za masku niekoho iného. Najmä na tanečnom parkete. „Som tam taký aký som, ani sa na nič nehrám. A keď mi niekto vyčíta, že sa príliš usmievam, tak to som ja, to je môj skutočný úsmev a radosť, že sa nám niečo podarilo,“ vysvetlil pre Pravdu.

Štylistka Zuzana Kanisová. Čítajte viac Z Vinczeovej či Hlaváčkovej robí kráľovné obrazovky, dizajnéri to s ňou majú ťažšie. Do práce im hovorím, priznáva Kanisová

Po prvom kole už z neho opadol stres a nervozita, pri premiére bol vraj veľmi napätý, aby nešliapol vedľa či neurobil zlý krok. Dnes už vie, že keď niečo pokašle, má po boku človeka, ktorý ho potiahne. S tanečnou partnerkou Patríciou Piešťanskou si veľmi dobre sadli. Priznal tiež, že tanečný program človeka doslova pohltí a zhodli sa na tom aj s kolegami Jánom Koleníkom, Viktorom Ibarom a Adamom Bárdym. So všetkými troma, bývalými súťažiaciami z minulých ročníkov, s ktorými sa Bača stretol na tlačovej konferencii pri príležitosti uvedenia mužskej kozmetiky, sa zhodli na jednom. „Keď je človek v Let's Dance, tak existuje len Let's Dance, neexistuje nič iné – ráno, večer, celý život je podriadený tréningom a tancu.“

Juraj Bača s Patríciou Piešťanskou o tanečnej šou
Video
Zdroj: TV Pravda

Markízacku šou považuje Juraj Bača za taký slovenský Hollywood. „Je to jeden z najlepších programov a produkcií na Slovensku a vidieť to aj na číslach sledovanosti. Čo sa týka celej produkcie – je to naozaj kolos, za ktorým je obrovská príprava, tanečníci, celý štáb, produkcia – to je obrovský tím profesionálov. Hodnotím samotnú šou, ale aj moju skúsenosť s ňou neskutočne vysoko,“ uzavrel jeden z desiatich súťažiacich, ktorí sa v nedeľu zapoja o postup do ďalšieho kola. Ako to dopadne, sa tiež dozviete na stránke Pravdy.

Štvorica porotcov z druhého kola - zľava: Ján...
Hudobník Onďrej Gregor Brzobohatý a jeho...
+18Herečka Monika Horváthová zo seriálu Mama na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #horúčka #Juraj Bača #Let´s Dance

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...