Žihadlo z Let's Dance ako posila seriálového hitu Dunaj... Kovalčiková bude miešať karty, tu sú prvé zábery

Seriál Dunaj, k vašim službám sa zaradil medzi súčasné hity a moderné fenomény televíznej obrazovky. Očakávania s novými časťami sú teda vysoké.

11.08.2023 00:00
 14A2070 Foto:
Herečka Jana Kovalčiková (vpravo) na jednom z prvých záberov zo seriálu Dunaj, k vašim službám, ktorý zverejnila TV Markíza. Na zábere s ňou aj Jana Majeská.
debata

Už o pár dní sa fanúšikovia markízackeho projektu, ktorý má aj svoju českú verziu, dočkajú návratu svojich obľúbených postáv. A nielen to. Okrem starých známych tvárí sa objavia medzi účinkujúcimi aj tváre nové. Každopádne, dobre známe.

koleník ján Čítajte viac Zamilovaná Svarinská v očarujúcej róbe aj 'ľadovo' krásna Majeská po boku Koleníka! Zbohom, Dunaj

Reč je v prvom rade o Jane Kovalčikovej, sympatickej herečke, ktorá naposledy zabodovala v markízackej tanečnej šou Let's Dance a ostatnú sériu súťažnej tanečnej šou vyhrala.

Herečka Jana Kovalčiková na jednom z prvých... Foto: TV Markíza
Jana Kovalčiková Herečka Jana Kovalčiková na jednom z prvých záberov zo seriálu Dunaj, k vašim službám, ktorý zverejnila TV Markíza.

Tridsaťdvaročná rodáčka z Prešova, ktorá je členkou súboru SND, sa objaví v seriáli Dunaj, k vašim službám ako jedna z výrazných nových postáv. Televízia Markíza sa už podelila o prvé zábery a sľubuje tiež množstvo zvratov.

Photo 3 Dominika Kavaschová Čítajte viac Kavaschová čakala na Kovalčikovú a prišla.... Angelina Jolie z Bratislavy. A lak na nechty máš, pustila sa do nej kolegyňa

„Nové postavy významne zamiešajú kartami, diváci sa môžu tešiť na nové zaujímavé exteriéry a v neposlednom rade prekvapivé zápletky a zvraty,“ informovala médiá Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

zväčšiť Herečka Jana Kovalčiková na jednom z prvých... Foto: TV Markíza
Jana Kovalčiková Herečka Jana Kovalčiková na jednom z prvých záberov zo seriálu Dunaj, k vašim službám, ktorý zverejnila TV Markíza.

Popri Kovalčikovej, ktorá sa v minulosti objavila aj v hite Oteckovia, ponuku v seriáli prijal aj herec Jan Révai. Diváci sa môžu tešiť aj na ostrieľané mená z projektu ako Zdena Studenková, Emil Horváth, Petra Dubayová, Marek Rozkoš či Ján Koleník alebo Kristína Svarinská. Už niekoľko dní je však tiež známe, že seriál opúšťa Tomáš Maštalír. Viac čítajte tu.

Pozrite sa na tie bicáky, teší sa nová kráľovná Let's Dance
Video
Zdroj: Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #postava #Jan Révai #Jana Kovalčiková #seriál Dunaj k vašim službám

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...

+ Spoločné stolovanie s blízkymi vytvára nezabudnuteľné chvíle.
Ak vám dnes niečo nejde, nevadí, oddýchnite si,...