Babky dôchodkyne vás milujú, ale... Hejteri si koniec vety vychutnali. Koho postup v českom StarDance vzbudzuje najväčšie vášne?

Cukrár Josef Maršálek sa v závere piateho kola tanečnej šou u našich susedov StarDance ocitol v rozstrele so speváčkou Terezou Maškovou.

12.11.2023 18:00
Josef Maršálek Foto:
Josef Maršálek (cukrár) a Adriana Mašková v piatom kole StarDance.
debata

Bola to napokon ona, koho už diváci na parkete neuvidia. Josef Maršálek spolu s tanečnou partnerkou Adrianou Maškovou tak, zdá sa, má značnú fanúšikovskú základňu, na druhej strane sám cukrár na Instagrame netají, že o slovo sa hlási aj množstvo hejterov. Tí mu píšu naozaj nelichotivé správy.

Stardance Richard Krajčo Čítajte viac Šokujúci odchod v českom StarDance: Lúčil sa veľký favorit a s ním aj krásna Slovenka. Diváci podržali v hre...

V sobotu večer odtancoval pár v zložení Maršálek – Mašková čaču, za ktorú od poroty dostal 18 bodov. Tatiana Drexler síce svoje hodnotenie začala slovami: „Improvizácia vám ide výborne, pozerám sa na vás s láskou a máte rytmus.“ Následne však dodala: „Máte ale pomalé nohy a tak vám stiahnem body, hoci nerada.“ Naopak, viac chvály zaznelo z úst Zdeňka Chlopčíka a svoje hodnotenie ukončil pozitívne: „Na chlapa je to rozkošné“.

Tereza Mašková (speváčka) a Daniel Kecskeméti...
Iva Kubelková  v piatom kole StarDance.
+9Iva Kubelková (moderátorka) a Martin Prágr  v...

„Nechápem, že postupujete. Ale hold, babky dôchodkyne vás milujú, no mladí ľudia vás neznášajú.“ Maršálek, ktorý je v Čechách známy ako porotca šou „Peče celá země“ uviedol, že z takýchto správ hejterov si spolu s tanečnou partnerkou nič nerobia a naopak, ešte pridajú. Samozrejme, sympatický cukrár sa teší aj z pozitívnych ohlasov: „Keby ste vedeli, koľko odvahy dávate netancujúcim mužom a manželom. Ste borec.“ O takéto správy sa cukrár podelil s fanúšikmi.

Zatiaľ, čo v piatom kole sa po bodovom hodnotení poroty ocitol na chvoste Maršálek, na opačnej strane sa umiestnila moderátorka Iva Kubelková. Tá si za svoju sambu po boku partnera Martina Prágra vytancovala skvelých 30 bodov. Tretím súťažným tancom sobotného večera bol valčík.

Do 12. série programu Českej televízie nastúpilo 10 tanečných párov, diváci sa už okrem Terezy Maškovej rozlúčili aj s Richardom Krajčom, ktorý mal po boku slovenskú tanečnicu Dominiku Rošková. Šou opustila aj herečka Ivana Chýlková či herec David Prachař.

Richard Krajčo a Dominika Rošková a ich čača.
Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika...
+13Spevák a herec Richard Krajčo po boku tanečnice...

V ďalšom kole tak diváci uvidia na parkete tieto páry:

  • Eva Adamczyková (snowboardistka) a Jakub Mazúch
  • Marek Adamczyk (herec) a Lenka Nora Návorková
  • Vavrinec Hradilek (vodný slalomár a kajakár) a Katarína Bartuněk Hrstková
  • Darija Pavlovičová (heerčka) a Dominik Vodička
  • Josef Maršálek (cukrár) a Adriana Mašková
  • Iva Kubelková (moderátorka) a Martin Prágr

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance... když hvězdy tančí #Josef Maršálek

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...