Prosíme cestujúcich, aby nepanikárili... toto nie je žiadna Burberry Street, len dobre platená reklama

Luxusná módna značka Burberry sa postarala o zmätok v londýnskom metre, kde bola od piatku v rámci sponzorskej dohody dočasne premenovaná stanica Bond Street na Burberry Street.

23.09.2023 10:00
Britain Burberry Fashion Show Foto: ,
Modelka predvádza model z dielne Burberry Jar/Leto 2024.
debata

Ako napísal britské médiá, táto zmena zmiatla turistov aj miestnych, z ktorých mnohí minuli stanicu, kde chceli vystúpiť.

Stanicu Bond Street od piatku až do utorňajšieho rána tohto týždňa ozdobili cedule s novým názvom v jasne modrej farbe s logom Burberry. Mali propagovať otvorenie novo prebudovaného hlavného obchodu značky na Bond Street, ale vyvolali predovšetkým množstvo sťažností od dezorientovaných cestujúcich, uviedol prevádzkovateľ hromadnej dopravy v Londýne Transport for London (TfL).

Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner Jason Statham Čítajte viac Svadba znovu odložená? Krásna Rosie a drsniak Statham sú ako hrdličky, o sobáši však majú jasno...

„Úprimne povedané, počul som veľa rôznych vecí, ale bohužiaľ nič pozitívne,“ povedal jeden zo zamestnancov TfL, ktorý si neželal byť menovaný. „Ľudia hovorili: Prečo to tu je? Zmiatlo nás to. Videli sme Burberry Street a mysleli sme si, že sme na zlom mieste.“

Modelka Georgia May Jagger na prehliadke módnej...
Speváčka Kylie Minogue na prehliadke módnej...
+12Christine Centenera a herec a režisér Joel...

Hovorca TfL odmietol upresniť, koľko firma Burberry za túto reklamnú kampaň zaplatila, ale povedal, že získané peniaze budú investované do londýnskeho dopravného systému. Značka Burberry zároveň tento týždeň predstavila aj novú kolekciu módneho domu na jar a leto 2024. Prišli si ju pozrieť množstvo celebrít, tie však asi hromadnou dopravou cez Bond Street necestovali. Galériu si pozrite vyššie.

Demi Moore Čítajte viac Šaty na telo, úzky driek a zvodný dekolt: Tipovali by ste jej 60? Demi Moore popiera zákony prírody

TfL sa podľa svojej poslednej finančnej správy, ktorá bola zverejnená tento rok v júli, zápasí so stúpajúcou infláciou a prevádzkovými nákladmi, ktoré sú o päť percent vyššie ako vlani. Počet cestujúcich je teraz na 89 percentách v porovnaní s dobou pred pandémiou covidu-19.

debata chyba
Viac na túto tému: #sťažnosť #metro #týždeň módy #Burberry #zmätok

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...