Nádherní ľudia, nazvala Slovákov hollywoodska hviezda. Kedysi milovala Meg Ryanovú, dnes o 39 rokov mladšiu krásku a (vraj) Donalda Trumpa

Jeho charizmatický pohľad a úsmev sú divákom známe z mnohých filmov. Herec Dennis Quaid dokonca patrí aj k tým hollywoodskym hviezdam, ktoré osobne navštívili Slovensko.

10.04.2024 11:45
Dennis Quaid a jeho štvrtá manželka Laura Savoie Foto:
Herec Dennis Quaid a jeho štvrtá manželka Laura Savoie v roku 2019 - ešte pred ich svadbou.
debata (3)

Rodák z texaského Houstonu sa objavil v strednej Európe ešte v polovici 90-tych rokov. Vtedy sa tu totiž nakrúcala snímka Dračie srdce, v ktorej si strihol jednu z úloh. „Čarovná príroda, nádherní ľudia. Veľmi sa mi tam páčilo,“ opísal svoje spomienky na Slovensko, keď v roku 2005 poskytol exkluzívny rozhovor pre Pravdu. „Bola to ohromná skúsenosť, rád by som sa na Slovensko niekedy opäť pozrel,“ doplnil čerstvý jubilant Quaid.

679314761 Čítajte viac Matt Damon jej zlomil srdce. Keď nás nominovali na Oscara, už mal novú frajerku, spomína slávna herečka. Toto by odkázala mladšiemu JA

V utorok 9. apríla oslávil herec okrúhlu sedemdesiatku, pričom po boku hrdinu z hitov ako Pasca na rodičov či Deň po nechýbala jeho životná partnerka. Tou je už niekoľko rokov Laura Savoie, účtovníčka a podnikateľka s realitami. Od Quaida je mladšia o bezmála 40 rokov, teda presnejšie rovných 39.

Herec Dennis Quaid a jeho štvrtá manželka Laura... Foto: SITA/AP, John Amis
2022 CMT Music Awards - Arrivals Herec Dennis Quaid a jeho štvrtá manželka Laura Savoie na zábere z roku 2022.

„Je to láska môjho života,“ nazval manželku v júli minulého roka herec v rozhovore pre magazín People. Isté však je, že hľadanie tej „pravej“ mu zabralo nejaký čas. Dennis Quaid je ženatý už štvrtýkrát. Pred Laurou to bola Kimberly Quaid, s ktorou žil v rokoch 2004 až 2018. Prvou manželkou herca bola P.J. Soles na prelome 70-tych a 80-tych rokov. Azda najznámejší je však jeho vzťah (a druhé manželstvo) s kolegyňou Meg Ryanovou – niekdajším miláčikom Hollywoodu a idolom mnohých mužov a žien.

Herec Dennis Quaid na zábere z 80-tych rokov...
Herec Dennis Quaid a jeho štvrtá manželka Laura...
+6Herec Dennis Quaid a jeho štvrtá manželka Laura...

Quaid je známy aj svojou vášňou pre hudbu, roky vystupuje s kapelou The Sharks. Ako hudobník však zabával napríklad aj hostí na akciách spojených s republikánskou stranou v USA. Jeho politické presvedčenie je častou témou médií. Quaid sa viackrát označil za „nezávislého“, pričom uviedol, že v minulosti volil demokratických aj republikánskych kandidátov v prezidentských voľbách.

Herec Richard Chamberlain Čítajte viac Ich zakázaná láska dojala milióny divákov. Ona v skutočnosti ľúbila kolegu a kňaz Ralph priznal, že má rád mužov. Miláčik žien Chamberlain oslavuje 90

Pred časom však vyvolal rozruch, keď vyzdvihol Donalda Trumpa a jeho aktivitu počas obdobia pandémie covidu v USA. Po jeho výrokoch ho viaceré médiá začali označovať za jedného zo celebritných podporovateľov bývalého amerického prezidenta, ktorý sa o úrad chce uchádzať znovu. Quaida to pobúrilo a neskôr nahral video, kde sa voči tomu vymedzil.

Dennis Quaid a jeho o 39 rokov mladšia manželka
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #Meg Ryan #Donald Trump #Dennis Quaid #jubileá hviezd

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...