Tak predsa! Princezná Kate síce 'meškala', ale fanúšikov nesklamala. Všetko zostáva po starom, aspoň v tomto jej zvyku

Princ Louis oslavuje 23. apríla šieste narodeniny.

23.04.2024 14:41
kate Foto:
Princezná Kate s princom Louisom na fotografii z mája 2023.
debata

Tretí kráľovský potomok britského princa Williama a jeho manželky Catherine prišiel na svet 23. apríla o 11.01 londýnskeho času. Dieťatko po pôrode vážilo 3,8 kilogramu a jeho celé meno znie Louis Arthur Charles.

Princ  Louis  ako sústredený športovec na...
Princ Louis a jeho živé grimasy v koči, ktorý...
+11Princ Louis na zábere z júna.

Ak kráľovskí fanúšikovia netrpezlivo čakali na novú fotografiu malého oslávenca, zostali v pondelok večer sklamaní. Na Instagrame princa a princeznej z Walesu sa tradičný narodeninový záber oslávenca v predvečer jeho narodenín, teda v čase, v akom ho zverejnili minulý rok, neobjavil. Ale kráľovskí rodičia fanúšikov predsa len nesklamali, hoci záber zverejnili v netradičnom čase. Aktuálna fotografia oslávenca sa na Instagrame kráľovského páru objavila v utorok krátko po obede.

louis Čítajte viac OBRAZOM: Fakt podarené! Ak ide o veselé grimasy, princ Louis je originál. Top zábery z uplynulého roka, syn Williama a Kate oslavuje 6 rokov

Pritom v utorok ráno britské médiá už špekulovali o dôvodoch, prečo William a Kate tento rituál vynechali. Jedným z nich bol aj škandál okolo rodinnej fotografie, ktorá bola zverejnená 10. marca pri príležitosti Dňa matiek vo Veľkej Británii. Len niekoľko hodín po zverejnení záberu vypukol „škandál“, keďže medzinárodné agentúry upozornili na fakt, že záber je retušovaný. Princezná zásahy napokon priznala, ospravedlnila sa a fotka z agentúr zmizla. A špekulovalo sa aj o súvislosti s diagnózou a liečením, ktoré aktuálne Kate podstupuje.

kate Čítajte viac Princezná Kate má rakovinu, podstupuje chemoterapiu

O aktuálny záber sa postarala sama princezná a oslávenec sa na ňom usmieva do objektívu oblečený vo vzorovanej košeli. Princezná zároveň ďakuje za všetky milé želania od fanúšikov pre princa Louisa. Ako píšu britské médiá, záber vznikol pred pár dňami vo Windsore.

zväčšiť Nový záber princa Louisa pri príležitosti jeho... Foto: Profimedia
louis Nový záber princa Louisa pri príležitosti jeho 6. narodenín. Postarala sa oň princezná Kate.

Minulý rok však v súvislosti so zverejňovaním narodeninových fotografií princezná takisto prekvapila verejnosť. Pri príležitosti 5. narodenín princa Louisa jeho nové zábery nenafotila Kate, ale profesionálna fotografka Millie Pilkington. O dôvodoch tohto kroku sa v britských médiách špekulovalo – viac čítajte tu.

Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023.
Princezná Kate prichádza na vianočnú bohoslužbu...
+18Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #princ Louis

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....