Prilba, maskáče, na obrnenom aute skoro ako Rambo: Kým William žúroval s hviezdami, princezná Kate ohúrila vojakov: Šlo jej to ako po masle...

Vôbec prvýkrát od momentu, čo sa stala princeznou z Walesu, navštívila britská členka kráľovskej rodiny Kate špeciálny vojenský oddiel, tzv. Queen Dragon Guards (Kráľovskí dračí strážcovia) v Norfolku.

09.11.2023 11:00
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate navštívila špeciálny vojenský oddiel, tzv. Queen Dragon Guards (Kráľovskí dračí strážcovia) v Norfolku.
debata (3)

Stalo sa tak len niekoľko hodín po tom, čo sa jej manžel – princ William – zúčastnil na slávnostnom vyhlásení cien Earthshot Prize Awards v Singapure, kde tentoraz Kate chýbala. Spoločnosť mu robili herecké hviezdy a tiež držiteľka Oscara Cate Blanchett (viac tu).

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Čítajte viac Nudil sa a ešte aj zlizol kritiku? Princ Harry s manželkou Meghan opäť terčom poznámok... nazvali ich pokrytcami

Mama troch detí a manželka budúceho britského kráľa sa namiesto večerných rób a dokonalého líčenia predvádzala celkom inak. Hoci do Norfolku dorazila v tradičnom športovo-elegantnom čiernom komplete, ten veľmi rýchlo doplnila vojenská výstroj. Kate dostala maskáčovú bundu a ochrannú vestu, na hlavu jej nasadili helmu a v jednom momente musela mať aj ochranné okuliare. Vyskúšala si šoférovanie sedemtonového obrneného vozidla s guľometom, ale aj jazdu na jeho korbe, kde bola na nerozoznanie od iných vojakov.

Princezná Kate navštívila špeciálny vojenský...
Princezná Kate navštívila špeciálny vojenský...
+3Tak schválne? Objavíte maskovanú princeznú Kate...

Princezná ešte v auguste dostala od kráľa Karola III. status veliteľky pluku ODG a tak bolo len otázkou času, kedy svojich „podriadených“ navštívi osobne. Ako pre magazín HelloMagazine.com uviedol desiatnik Darreyl Tukana, inštruktor autoškoly, princezná bola podľa neho veľmi prirodzená.

Tak schválne? Objavíte maskovanú princeznú Kate... Foto: SITA/AP, Chris Radburn
Britain Royals Tak schválne? Objavíte maskovanú princeznú Kate na obrnenom vozidle?

„Doma jazdí na Land Roveri – povedal som jej, že je to presne to isté, len pomaly a vráťte sa tam, odkiaľ sme začali. Užívala si každý kúsok samotnej cesty. Je to iné ako to, čo šoféruje, je to väčšie vozidlo,“ vysvetlil vojak. Na otázku, či ju musel veľa naučiť, odpovedal: „V skutočnosti nie, len som pred naštartovaním som potreboval zapnúť niekoľko prepínačov, pretože je to iné ako v aute."

Britský princ William Čítajte viac Pre princa Williama skutočne dôležitý večer, ale Kate chýbala... Smútok však nečakajte, sprievod mu robila oscarová ikona a slávna kráska

Britská princezná strávila s vojakmi niekoľko hodín a potom sa odobrala naspäť do Londýna. Vojenský oddiel QDG (Queen's Dragon Guards) má viac ako 300-ročnú tradíciu, ale do súčasnej podoby ho sformovali v roku 1959 zlúčením dvoch plukov. Cieľom tohto vojenského oddielu je prieskum, umenie nájsť nepriateľa a pochopiť ako funguje, poznamenal HelloMagazine­.com.

Kate je v posledných dňoch opäť veľmi aktívna, len minulý týždeň sa zúčastnila aj na stretnutí združenia otcov, ktorí sa starajú o svoje deti a snažia sa poukázať aj na dôležitú rolu otca vo vývoji a výchove detí.

Britský princ William a austrálska herečka Cate...
Ochranár Robert Irwin a jeho partnerka Rorie...
+9Hongkongský herec Donnie Yen a jeho manželka...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojaci #armáda #Rambo #princezná Kate

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...