Nudil sa a ešte aj zlizol kritiku? Princ Harry s manželkou Meghan opäť terčom poznámok... nazvali ich pokrytcami

Víkend je čas na zábavu, povedali si asi manželia Meghan Markle a princ Harry. V dobrej spoločnosti si užili veľkolepý koncert. Po ňom prišla aj tvrdá kritika.

09.11.2023 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Foto:
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle na koncerte speváčky Katy Perryovej v Las Vegas.
debata (3)

Manželský pár, ktorý sa vzdal oficiálnych kráľovských povinností a presídlil do Los Angeles, cestoval na koncert speváčky Katy Perryovej do Las Vegas. Na koncerte boli sami, ale neskôr večer sa objavili v spoločnosti ďalších hviezd. Najmä Meghan Markle sa dobre zabávala s Cameron Diazovou či herečkou Zoe Saldana. Vo VIP lóži na samotnom koncerte zachytili objektívy napríklad aj speváčku Celine Dion, tá však prišla nezávisle na americko-britskom páre.

Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka, korunná princezná Mary Čítajte viac Oficiálny titul? Princezná... ale v sobotňajší večer bola jasnou kráľovnou. Mary v zamate očarila umelcov aj manžela

Princ Harry pôsobí na zhotovených záberoch znudene, ale potom sa podľa zdrojov pridal k rozjarenej skupinke a užil si niekoľko songov aj koncertnú atmosféru. Tieto momenty už objektívy nezachytili.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sa...
+9Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

Účasť na koncerte v Las Vegas bola zjavne rodičovskou jazdou – ani jeden z menovaných, či už je reč o „kráľovskom“ páriku alebo hereckých stars, nebol zachytený s ratolesťami a podľa zdrojov z letiska, do Vegas prileteli bez detí, len dospelí.

Britská princezná Kate Čítajte viac Oteckovia zostali šokovaní, že si našla čas a prišla... Mala som si vziať moje pruhované pančušky, smiala sa princezná Kate

Práve let privátnym lietadlom však kole oči kritikom a sledovateľom života slávneho celebritného páru, ktorý sa opakovane a viackrát verejne vyjadril v angažovaní sa v boji proti klimatickej zmene a vyzýval verejnosť k ekologickejšiemu správaniu.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan Markle na akcii The Archewell... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Meghan Markle Vojvodkyňa Meghan Markle na akcii The Archewell Foundation Parents' Summit v New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Po záberoch paparazzov sa objavili aj komentáre s nie príliš príjemnými označeniami. Dvojicu označili za pokrytcov či rozmaznané celebrity. Podobnému problému a kritike už princ Harry a jeho nežnejšia polovička čelili aj v minulosti.

Udalosť sa stala pritom len pár dní pred vyhlásením cien Earthshot Prize Awards, ktoré odovzdali v Singapure za prítomnosti Harryho staršieho brata, princa Williama. Ten sa tiež angažuje v ochrane planéty a projektoch, ktoré majú zlepšiť stav planéty. Do Singapuru tiež letel lietadlom, čo je však pri takej vzdialenosti od Británie pochopiteľné. Na galavečere ho však ocenili za jeho podporu a aktivity na záchranu planéty mnohé osobnosti aj predstavitelia ochranárskeho sektora.

Britský princ William a austrálska herečka Cate...
Ochranár Robert Irwin a jeho partnerka Rorie...
+9Hongkongský herec Donnie Yen a jeho manželka...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Katy Perry #princ Harry #kritika #Las Vegas #Meghan Markle

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...